Mândru de partenera sa, care, cel mai probabil, îi trimisese fotografia provocatoare doar lui, Felix Baumgartner a împărtășit-o însă și fanilor. A scris lângă poză, fără a lăsa loc de interpretări: ”După sală, MĂ DUC ACASĂ ACUM”. De înțeles, au conchis mai mulți fani.

 

mihaelaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Un gentleman ar trebui să țină așa ceva doar pentru ochii lui”

Au fost însă și unii care l-au certat pe motiv că Mihaela Rădulescu, iubita sa, merită mai mult decât ca pozele cu ea goală să fie împărtășite cu toată lumea. ”Un gentleman ar trebui să țină așa ceva doar pentru ochii lui (chiar dacă într-adevăr e minunată)”, i-a scris o femeie.

Pe bună dreptate, dacă se iau în considerare și comentariile unora, de genul, ”Și eu mă duc acasă imediat”.

Alți fani s-au limitat la a-l felicita pe Felix pentru trofeul de care se bucură zi de zi, în timp ce restul l-au întrebat de ce a mai plecat de acasă, cu așa o femeie lângă el.

În altă ordine de idei, lăsând la o parte corectitudinea sau lipsa de corectitudine a gestului, e clar că Mihaela și Felix se iubesc ca în prima zi, chiar dacă relația lor durează deja de trei ani.

Felix Baumgartner, recent desemnat, alături de Adam Lambert și Tom Cruise, cel mai stilat bărbat din 2017, este deținător al mai multor recorduri sportive. El este cel care, printre altele, a depășit viteza sunetului în cădere liberă, sărind din stratosferă, în 2012.

Foto: Instagram

Citește și: