Despre acest subiect sensibil, dar și despre cum ăși menține tonusul și tinerețea, chiar dacă are 63 de ani, a povestit artista într-un interviu pentru Click!.

Întrebată despre secretul tinereții sale, iată ce a răspuns Felicia Filip: ”Viața de mic copil a fost o competiție sau aș putea spune că în fiecare zi, fiecare dintre noi, în fiecare dimineață am luat-o de la capăt.

Important e că la fiecare sfârșit de zi, ori de eveniment, nu sunt singură. Sunt înconjurată de oameni valoroși, care au și caracter, sunt bine pregătiți și atașați la ideile pe care le începem să le construim împreună.

Cred cu tărie că nimic nu este valoros dacă tu crezi că meritul îți aparține doar ție. În primul rând, pentru că ar fi un neadevăr și apoi nu poți să îți asumi toate meritele, pentru că nu sunt doar ale tale. Sunt ale celor cu care lucrezi, ale publicului care te susține te aplaudă și e mereu cu tine, te așteaptă.

Noi dăruim și primim înzecit, asta cred că e secretul. Taina existenței noastre. Și nu doar a artiștilor, ci și a oamenilor buni, frumoși, a celor care știu că trăim pentru a fi generoși, pentru a genera iubire și toate aceste gânduri frumoase care se întorc înapoi”.

Soțul ei, ”mânuțe de aur”

Cât despre secretul mariajului ei de 32 de ani, acesta este unul simplu și nu prea, depinde din ce unghi privești. ”O altă poveste frumoasă e întâlnirea cu jumătatea mea, cum îi place lui să spună. Încercările le-am împărțit, iar bucuriile le-am îndoit sau înmulțit. Și am fost întotdeauna cu grijă să-l punem în valoare pe cel care merită dintre noi. Să dăm un pas înapoi ca el să fie în lumină.

Iubire necondiționată. (…) Sunt un copil răsfățat al sorții, iubită de Dumnezeu”, spune artista.

”El este ,,mânuțe de aur”. Gătim împreună de fiecare dată și el este foarte creativ. Face de toate, combinații neașteptate, speciale, deși avem cărți de bucate. La cumpărături mergem împreună. Și suntem peste tot acasă, vorba Rapidului.”, așa vorbește despre jumătatea ei și viața lor împreună.

Când vine vorba de copii, e de multă vreme împăcată. ”Nu, nu avem copii, dar am nepoți, am chiar strănepoți, în sensul în care sora și fratele meu au copii. Trebuie să vă spun, dacă este să mă laud, am crescut copii ca și când ar fi fost ai mei. Primul născut din familia noastră, de la vârsta de cinci zile, când a venit acasă cu mămică lui, l-am preluat eu, pentru că mămicii i-a fost teamă să pună mâna pe el să-l spele, iar de la 5 zile eu i-am făcut baie.

Eu a trebuit să plec la un concurs în Barcelona când copilul avea zece luni și a realizat că nu știe să-i facă baie copilului. Acum suntem posesorii unui strănepot de câteva zile, îl cheamă Gabriel Costin, așa că suntem bogați și dăruiți de Dumnezeu din toate punctele de vedere”, a mai spus Felicia Filip, originară din Slatina, director general al Operei Comice pentru Copii din București și conf. univ. dr. la Facultatea de Științe și Arte din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște.

Vezi și Imagini nemaivăzute cu Ileana Șipoteanu: ”Mi-e dor de mine tânără” Artista arăta senzațional!

Citește și:

Roxana Hulpe s-a despățit de chef Alex Petricean și s-a afișat cu noul iubit. Cine e bărbatul care o face fericită pe frumușica de la PRO TV

Ele sunt vedetele noastre care și-au făcut credite! ”Mi-am blestemat zilele”