„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă, de aici încolo, o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli Donose (36 de ani) pe Instastory. Feli (Felicia Donose) și Cătălin aveau o relație de mai bine de 5 ani, iar fiica lor a venit pe lume în noiembrie 2018.

feli-donose-nora-luna-si-catalinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Feli Donose s-a despărțit de iubitul ei. Cum s-au cunoscut

Feli și Cătălin s-au cunoscut în septembrie 2017, la o nuntă la care ea era invitată să cânte, iar el era unul dintre oaspeții prezenți la eveniment. La vremea aceea, el nu mai locuia în România de mai bine de trei ani, deoarece se mutase în Germania și nu mai avea niciun gând să revină în țară. Însă și pentru el lucrurile s-au schimbat radical și, după ce a cunoscut-o pe Feli, s-a întors definitiv în orașul său natal, Constanța. Nu are nici o legătură cu industria muzicală, dar asta nu l-a împiedicat să o susțină pe feli în carieră.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă. Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul asta o să fie tatăl copilului meu”, declara Feli în iulie 2018, înainte să nască, într-un interviu pentru UNICA.RO.

Feli și Cătălin, împreună din 2017

Până în 2019, toată lumea se întreba cine este și cum arată iubitul lui Feli, cel care i-a pus inima pe jar atât de puternic. Abia după doi ani de relație, adică în octombrie 2019, solista a decis să publice pe rețelele sociale o poză în care se vede și fața iubitului ei, Cătălin. Alături de imaginea respectivă, Feli a scris și un mesaj de suflet: „Bucuria e o trăire interioară generatoare a unei stări de bine cu mari nivele de energie. Expresia feței în bucurie se transformă, ochii devin lucioși și fața senină, însoțită de zâmbete. Bucurie. Tu și Nora Luna. Toată viața”, a spus solista, pe conturile sociale. Din păcate, nu a fost toată viața ca iubiți, ci doar ca părinți.

Feli a devenit cunoscută în 2012, odată cu apariţia ei la concursul de talente „Vocea României”, de la Pro TV, când la audiţiile pe nevăzute a cântat piesa „You and I”, a lui Lady Gaga, reuşind să întoarcă trei scaune. În 2014, Feli semnează cu Smiley și cu casa lui de producție și urmează o lungă listă de hot-uri: „Creioane colorate”, “Cine te crezi”, “Timpul”, „Cine iubește și lasă”, „Ceartă artă”, „Acasă” etc.

Citește și: Feli Donose are o familie superbă! S-a fotografiat pentru prima data lângă iubitul ei și fiica lor

Citește și: Cum a reușit Feli Donose să slăbească peste 30 de kg în numai 6 luni