„Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun”, a scris la imaginea în care apare alături de Cătălin.

Feli apare în fotografie cu un zâmbet mare pe față, în timp ce Cătălin o pupă drăgăstos pe obraz.  Cei doi par foarte fericiți împreună, iar se pare că micuța seamnănă cu tatăl ei. Deși Feli nu a publicat imagini cu fetița, în care să i se vadă față, micuța este brunetă ca tatăl ei.

Citește și: Uluitor! Cum arată Jane Seymour, celebra Dr Quinn, în costum de baie la 68 de ani! Nu-ți vine să crezi că este mama a patru copii

Luna seamănă cu tatăl ei

Feli DonoseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Postarea a strâns în mai puțin de o orăpeste 20.000 de like-uri și multe comentarii din partea fanilor.  „Ce frumooos! Să fiți fericiți toată viața”, „Sunteți foarte frumoși”, „Sunteți adorabili”,  „Să fiți sănătoși și fericiti alături de minunea voastră”,  au fost câteva dintre comentarile faniilor.

La sfârșitul anului trecut, Feli a devenit mamă pentru prima dată și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, alături de minunea ei și a lui Cătălin, Nora luna.

Feli Donose este o cunoscută cântăreață din România, renumită pentru apariția sa de la „Vocea României”.

 

Frumoasa artistă a mărturisit că tatăl fetiței sale, era stabilit de trei ani în Germania. Cei doi s-au cunoscut la o nuntă, în septembrie, în 2017, unde acesta era invitat, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Feli recunoaște că este foarte fericită, iar Cătălin, care este din Constanța, a decis să se întoarcă în România, ca să fie alături de artistă și de fetița lor.

Citește și: