Frumoasa artistă a vrut să marcheze cu această imagine, faptul că fiica ei a împlinit 9  luni. Mai mult, Feli i-a compus și câteva versuri emoționante pentru această zi. „9 vieti, iubita mamei, 9 vieti de-as mai avea, De cand tu ai aparut/Nu m-as satura! /Nu m-ar satura iubirea/Cat pe cerul vietii mele/Existi tu, Lunita mea!/Cu sufletul mare, mare,/Ochii de om intelept, Ma sfatuiesti azi in viata, /Cum sa-nvat ca sa ma bucur/De tot ce ma ia in brate,/Si cu zambet larg pe buze/Valseaza inima-n piept!/Nora Luna din poveste, /Se-mplineste luna a9a!/De cand ai venit pe lume, /Nu simt decat fericirea! /In experienta vietii, tu,/Iubita mamei  draga,/Ma imbraci in bunatate,/Si secunda de secunda/Muzica si tu, Lunito/Ma-nvatati sa simt iubirea”,  a scris cântăreața.

Drama neștiută a lui Feli! Fratele ei s-a stins din viaţăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Feli trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin despre care spune că este prietenul ei cel mai bun:  „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun’.

Frumoasa artistă a mărturisit că tatăl fetiței sale, era stabilit de trei ani în Germania. Cei doi s-au cunoscut la o nuntă, în septembrie, în 2017, unde acesta era invitat, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Feli recunoaște că este foarte fericită, iar Cătălin, care este din Constanța, a decis să se întoarcă în România, ca să fie alături de artistă și de fetița lor.

Mai mult, Feli a mărturisit că deși toată lumea o întreabă pe ea și pe Cătălin când se vor căsători, ei deocamdată nu se grăbesc cu nunta.

Citește și: