În cel mai recent sezon ”Te cunosc de undeva” ai intrat în pielea unor staruri ca Beyoncé, Tom Jones, Harry Belafonte, Kenny Rogers, Cyndi Lauper. Te-ai uimit și pe tine prin aceste transformări?
Categoric, m-am uimit cu fiecare personaj pe care l-am jucat. Totuși, surprizele au fost personajele masculine pe care le-am interpretat și Nicki Minaj & Missy Elliott.

Ce a însemnat această experiență pentru tine și ce ai învățat în primul rând?
“Te cunosc de undeva!” a fost o experiență cu ajutorul căreia mi-am descoperit multe laturi neexplorate de care undeva, în subconștient, eram atrasă, doar că nu îndrăzneam să le încerc. Un exemplu ar fi coregrafia.

Comprimând mulți ani ai parcursului tău, te-ai născut la Sebeș, ai plecat la Cluj, apoi la Timișoara. Cum te-ai întreținut în acest timp?
Cu muzica și, indiferent de orice, cu zâmbetul pe buze.

Te vizualizai cântând pe scenă?
Da, de mică, din copilărie, mă visam o Mădălina Manole. O admiram cu totul.

A urmat mutarea în București. Cum se descurcă o ardeleancă în stilul de viață agitat?
Eu nu m-am schimbat. Însă odată cu mutarea mea în București trebuie să recunosc că în bagaj mi-am adus și frica. A fost frica aia de necunoscut. Fiind obișnuită într-un mediu de oameni “cuminți” și deloc agitați, mă gândeam că aici mă va aștepta opusul. Opus și este, pe jumătate, însă îmi place. La acomodarea mea aici a contribuit foarte mult casa mea de producție, HaHaHa Production, unde mă simt ca acasă, din toate punctele de vedere.

Cât contează chimia din punct de vedere profesional? Așa ai început să lucrezi cu Smiley, făcând trecerea de la colaborarea cu Marius Moga?
Mă simt binecuvântată și recunoscătoare că, de doi ani de zile, Smiley face parte din viața mea.

Ce ai simțit când ai cântat prima dată în prima dată când ai cântat în fața a 5000 de oameni, la Arenele Romane?
Este un sentiment de împlinire de nedescris. Simți cum îți fierbe sângele în corp și nu ai mai pleca de pe scenă. Mă bucur să repet experiența aceasta și acum, de 1 iunie, când voi cânta tot la Arenele Romane, în deschiderea concertului Smiley & the Band. (n.r.: interviul a fost realizat înainte de a avea loc evenimentul muzical)

Când mergi la Sebeș, cum e atmosfera la tine acasă? Ești vedeta familiei?
Este o atmosferă caldă, ca între oamenii dragi, pe care îi iubesc. Și nu, desigur că nu sunt vedeta familiei. Sunt doar eu fiica, sora și mătușa Feli.

Care este cel mai îndrăzneț vis al tău din punct de vedere muzical? Dar personal?
Profesional, cel mai îndrăzneț vis la care lucrez este acela ca muzica pe care o scriu și cânt să fie medicament pentru sufletul oamenilor. Din punct de vedere personal, îmi doresc să fiu bine la minte, corp și spirit.

Ce planuri ai pentru această vară?
Am programate mai mute concerte, sesiuni de înregistrare la studio și sper ca măcar două nopți să reușesc să le petrec în natură cu prietenii dragi, la foc de tabără și dormit în cort.

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Crezi în teoria că ceea ce îți dorești și atragi?
Da, chiar cred acest lucru cu toată ființa mea.

Nu pot trăi fără…

Muzică – ”Pentru că nu cunosc un sentiment de împlinire ca cel pe care mi-l oferă ea. Este dragostea vieții mele.”
Zâmbete – ”Deoarece nu este nimic mai frumos decât un zâmbet larg, sincer și din inimă.”
Credință – ”Pentru că trebuie să crezi ca să materializezi. Gândurile devin acțiuni, indiferent că sunt negative sau pozitive. Eu însă le aleg mereu pe cele pozitive.”

 

Credit foto: Antena 1