Artista  va deveni mamă peste câteva luni și a vrut să știe toată lumea. Astfel, ea a lansat piesa “Două inimi”, compusă special pentru bebelușul ei și a făcut anunțul pe rețeaua de socializare.

“Două inimi bat în mine,
Două-mi și doream de mică,
Una este de la mama,
Alta îmi va spune “Mămică”!”, a scris artista pe contul de socializare.

„Felicitări, draga mea!! M-am topit toată ascultând fiecare vers, fiecare notă…ești o minune cu minune în pântec”, „Cred că Feli ne transmite ceva, vom avea un nepoțel…”, „Feli mereu are de transmis un mesaj prin piesele ei! Cum ar fii acest mesaj ,,Două Inimi””, „Incredibil de emoționanta piesa❤ o ador… ai ales să îți fiu mama EU”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

 

Citește și: Azi este o artistă de succes, însă viața ei nu a fost deloc ușoară: „Eram atât de săracă. Mă gândeam de banii aștia să-mi iau un bilet dus la munca sau o supă la plic”

A participat la „Vocea României”

 

Feli Donose a devenit una dintre cele mai iubite și frumoase artiste din România, însă drumul ei nu a fost deloc ușor. Ea a devenit cunoscută după ce a cântat cu Puya și după ce a participat la celebrul show „Vocea României”.

Artista a dezvăluit că a avut o copilărie extrem de fericită, însă în adolescență a renunțat la școală și a făcut sacrificii enorme pentru a-și împlini visul de a deveni o artistă desăvârșită.  „Foarte faina a fost perioada copilăriei. Petreceam sâmbăta în bucătarie și mama ne înregistra cu un casetofon. Cântam toți. Mi se părea normal să cânt. Când cântam în fața oglinzii din baie, mă urcam pe un taburet, îmi imaginam o Feli cântand”, a povestit aceasta într-un interviu pentru emisiunea Wowbiz. Feli a mărturisit că viața ei nu a fost deloc una ușoară înainte să fie cunoscută și erau zile întregi în care nu avea nici măcar nu mânca. Ea recunoaște că nu și-a terminat încă liceul și speră să-l termine și să facă și o facultate, la un moment dat.

Citește și: Cum a reușit Feli Donose să slăbească peste 30 de kg în numai 6 luni

A avut o operație de mișcorare a stomacului

Feli și-a schimbat radical look-ul și a reușit să slăbească peste 40 de kilograme în ultimele luni. Feli recunoaște că a acceptat, la sfatul medicilor, în mare secret, să-și facă o operație de micșorare a stomacului și de atunci mănâncă sănătos și face mai mult sport. Din alimentația ei nu lipsește avocado, pe care îl consumă în salate sau ca guacamole, pe care și le face ea acasă.

„Am  încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume și beam apa cu puțină sare și piper, mă mințeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometăm. Și de la toate acestea ajungeam să mă îngraș la loc și încă puțin peste”, povestește Feli care subliniază că a trecut și prin etapa slăbitului sănătos cu sală și grijă la alimentație, însă fără a putea menține acest stil de viață din cauza programului și a deselor deplasări la concerte prin țară.

Citește și: