Frumoasa cântăreață a născut prin operație de cezariană, miercuri dimineață, potrivit Wowbiz.ro.

”Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, “culeg” de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de MĂMICĂ!”, spunea Feli Donose cu câteva zile înainte de a naşte.

 

View this post on Instagram

 

Suntem bine impreuna! ☁️?♥️ Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018) #eusuntfeli #noralunamea #bineimpreuna #bineaivenit #soarelesiluna #teiubescdintotdeauna

A post shared by Feli (@felidonoseofficial) on

Feli este în culmea fericirii

Ea se înțelege de minune cu mama lui Cătălin, iubitul ei, și spune că este norocoasă să aibă o asemenea soacră.

„Mă va ajuta mama, mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp să ne obișnuim. Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele”, a povestit Feli la Antena 1.

Feli nu a luat foarte multe kilograme în sarcină, iar potrivit imaginilor pe care le publică pe rețelele de socializare, artista  este în al nouălea cer de fericire. Mai mult, Feli a mărturisit că vrea ca fiica lor să se numească Nora Luna. Cântăreața a dezvăluit într-un interviu LIVE pentru Unica.ro că tatăl fetiței sale, este un bărbat, pe nume Cătălin, care era stabilit de trei ani în Germania.

Feli nu se grăbește cu nunta

Cei doi s-au cunoscut la o nuntă, anul trecut, în septembrie, unde acesta era invitat, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Feli recunoaște că este foarte fericită, iar Cătălin, care este din Constanța, a decis să se întoarcă în România, ca să fie alături de ea și de fetița lor.

Mai mult, Feli a mărturisit că vrea ca fiica lor să se numească Nora Luna și deși toată lumea o întreabă pe ea și pe Cătălin când se vor căsători, ei deocamdată nu se grăbesc cu nunta.

Citește și: