Recent, vedeta a povestit că, până să devină celebră în România pentru muzica ei, a schimbat mai multe job-uri pentru a se putea susține financiar.

Atunci descopeream supa la plic”

Concret, a lucrat ca agent de vânzări la o companie de telefonie, dar și la un fast-food.

„Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram.

După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo.

Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”, a declarat artista pentru adevărul.ro.

De altfel, când a fost descoperită, lucra în fast-food. Un telefon supriză a scos-o din anonimat.

„Şi aşa se face că ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese. Apoi am scris o piesă care a scăpat pe net şi pe care a auzit-o Grasu XXL, care m-a sunat când lucram într-un fast food chinezesc.

Spălam o caserolă când am văzut că mă sună un număr. Eu am panică dacă nu cunosc numărul: „Aoleu! A murit cineva!“. Că sunt dramatica pământului! Iau telefonul şi aud: „Bună, Feli, Dragoş Nichifor sunt, mi se mai spune Grasu XXL“. Am leşinat! „Am văzut o înregistrare cu tine şi mi-ar plăcea să facem o piesă împreună“.

Deci nu mai auzeam şi nu mai vedeam nimic. Dar ştii cum am reacţionat? „Da, Dragoş, uite, poţi să mă suni mai târziu că nu pot vorbi acum“. Ca să nu îmi vadă extazul şi nesiguranţele, ştii?

Am trăit foarte multe lucruri. Prietena mea Anca Dimitriu, profa mea de canto la care nu mă duc de la începutul anului (râde), îmi spune: „Eu îmi aduc aminte de tine când ieşeai de la lucru şi ziceai «Mă duc acasă să fac un duş şi apoi mă duc la studio». Eu nu puteam să înţeleg de unde puterea asta“. Nimic nu e mai mare ca iubirea mea pentru muzică”, a mai spus ea în cadrul aceluiași interviu.

Vezi și Cât de frumoasă e fetița lui Feli Donose! Nora Luna va împlini 3 ani!

Citește și:

S-a tot scris că s-au despărțit, dar cele mai recente poze vin să facă lumină. Recunoști cuplul celebru?

La 9 luni de la moartea soțului ei, Lynda Carter este încă răvășită