Frumoasa artistă a mărturisit că tatăl fetiței sale, este un bărbat, pe nume Cătălin, care era stabilit de trei ani în Germania. Cei doi s-au cunoscut la o nuntă, anul trecut, în septembrie, unde acesta era invitat, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Feli recunoaște că este foarte fericită, iar Cătălin, care este din Constanța, a decis să se întoarcă în România, ca să fie alături de artistă și de fetița lor.

Mai mult, Feli a mărturisit că vrea ca fiica lor să se numească Nora Luna și deși toată lumea o întreabă pe ea și pe Cătălin când se vor căsători, ei deocamdată nu se grăbesc cu nunta.

Citește și: Meghan Markle a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre tatăl ei după ce acesta a pornit un scandal uriaș în presă

Feli este însărcinată în șase luni

„Noi trebuie sa ne căsăatorim când simțim. Nu e o tradiție, nu e un musai, dar asa am fost crescuti de mici ca un copil trebuie crescut intr-o casatorie. Probabil ne vom casatori si noi, dar cand vom simti, nu pentru ca trebuie”, a declarat cântăreața pentru Unica.ro.

 

Artista  este însărcinată în șase luni, drept urmare ar trebui să nască pe la sfârșitul lunii noiembrie. Ea a anunțat că este gravidă, prin lansarea unei melodii, intitulate “Două inimi”, compusă special pentru bebelușul ei și a făcut anunțul pe rețeaua de socializare.

“Două inimi bat în mine,
Două-mi și doream de mică,
Una este de la mama,
Alta îmi va spune “Mămică”!”, a scris artista pe contul de socializare.

Citește și: