În imaginea care face deja înconjurul lumii, Lilibet zâmbește, în iarbă, îmbrăcată într-o rochiță bleu și cu cordeluță cu fundiță pe cap. Poza a fost realizată la prima ei petrecere, care a avut loc sâmbătă, la Frogmore Cottage, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie. Este cea de-a doua fotografie oficială cu micuța, după felicitarea de Crăciun, făcută publică pe 23 decembrie anul trecut.

Prinţul Harry şi Meghan, o nouă poză cu Lilibet

Lilibet şi-a petrecut prima aniversare în Marea Britanie, cu părinţii şi fratele mai mare, Archie (3 ani). Meghan și Harry au călătorit din California, pentru a asista la festivităţile prilejuite de Jubileul de Platină al străbuncii. De altfel, acesta a fost și prilejul primei întâlniri dintre străbunica Elisabeta a II-a (96 de ani) și strănepoata Lilibet (1 an).

Prince Harry and Meghan Markle attend the Invictus team trialsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Invitaţii la petrecere s-au bucurat de un tort făcut de cofetarul londonez Claire Ptak, cea care a creat şi tortul de nuntă al lui Harry şi Meghan în 2018, anunță Daily Mail.

Fotografia lui Lili a fost făcută de artistul britanic Misan Harriman, cel care a realizat fotografia cu Harry şi Meghan prin care aceştia anunţau că vor avea încă un copil anul trecut. Harriman a distribuit pe Twitter fotografii de la petrecere, scriind: „A fost un privilegiu să sărbătoresc prima aniversare a lui Lilibet cu familia mea şi a ei! Bucurie şi pictură pe faţă de jur împrejur!”. 

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 şi a fost botezată așa în onoarea reginei Elisabeta a II-a, pe care familia o alinta Lilibet când era mică, dar şi după prinţesa Diana, mama prinţului Harry.

  

Citește și: Meghan Markle a renunțat la orice etichetă și și-a expus picioarele tonifiate în pantaloni scurți

Citește și: Meghan Markle, desființată de internauți. A vrut să facă un gest frumos, dar acesta i s-a întors în față ca un bumerang