Fostul fotbalist a fost impecabil într-un costum negru, cu cămașă albă și cravată, dar a fost eclipsat de fiica lui, Harper Seven. Fetița a purtat la evenimentul de gală o rochie Zimmermann, de 1600 de lire, scrie Daily Mail. Cu părul auriu, pieptănat pe spate, cu un zâmbet fermecător, Harper Seven a moștenit eleganța mamei sale, Victoria Beckham, dar și-a păstrat inocența vârstei. Rochia de bal a fost purtată cu sneakerși bleu, iar bijuteriile finuțe au completat apariția wow.

Harper Seven, în rochie de bal, de 1600 de lire

David Beckham (47 de ani) și-a ținut copila de mână, iar pe fața lui s-a citit cât de mândru este de unica lui fiică. Au zâmbit tot timpul și au acaparat blitz-urile fotografilor. Victoria Beckham a marcat și ea momentul cu o postare pe Instagram. Fosta Posh Spice a publicat o poză cu David și Harper, înainte să plece la evenimentul de gală, alături de un mesaj emoționant. „Această imagine îmi topește inima. Timp special cu cel mai bun tată din lume. Mama vă iubește foarte mult pe amândoi. Sunteți totul pentru mine”, a scris Victoria.

beckham-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

David și Victoria Beckham sunt împreună de 25 de ani și au patru copii: Brooklyn (23 ani), Romeo (19 ani), Cruz (17 ani) şi Harper (10 ani) Cei doi s-au cunocut în 1997 şi doi ani mai târziu s-au căsătorit într-un decor de basm, la un castel din Irlanda. Tot în 1999 a venit pe lume şi primul lor fiu, Brooklyn.

Citește și: Dovada că David Beckham este un romantic incurabil! Câți bărbați ar face asta?

Citește și: Înregistrare nemaivăzută cu David și Victoria Beckham, pe vremea când erau foarte tineri. Ce spunea fotbalistul despre ea atunci