Fericit că lupta sa tocmai a luat sfârșit, acesta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii, inclusiv cu celebra sa mamă, care i-a fost alături în tot acest proces.

Sade cu fata sa, devenita baiatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”A fost o călătorie lungă, dar am reușit!”, a scris el, fericit că-și vede îndeplinit visul de a fi bărbat.

”Mulțumesc că mi-ai stat alături în aceste 6 luni, mamă! Mulțumesc că ai luptat alături de mine pentru a deveni un bărbat complet”, a scris el pe Instagram. ”Mulțumesc pentru încurajări, atunci când lucrurile au fost grele, pentru iubirea pe care mi-o dăruiești. Ai cea mai pură inimă. Te iubesc atât de mult! Regina reginelor”, a scris Izaak pe rețeaua de socializare.

Tânărul a postat pe rețelele de socializare fotografii de-a lungul procesului, menționând că acesta a fost ”obositor, extenuant, dureros, epuizant psihic și fizic, deloc confortabil”.

În ciuda celor îndurate, Izaak este optimist și nerăbdător cu privire la viitor.

Acesta susține că cel mai frumos moment din viața sa a fost cel când a spus public că este transgender, un moment cu adevărat eliberator. ”Am simțit că pot respira, pentru prima oară în viața mea. ”Sunt mândru că sunt trans, sunt mândru de cine sunt”, a mai spus Izaak.

Din fericire pentru el, Izaak a avut parte de tot sprijinul familiei și prietenilor. ”Sunt foarte, foarte norocs. Până și bunica mea, care are 84 de ani și este dintr-o generație cu totul diferită, m-a sprijinit foarte mult. Niciodată nu mi-a greșit numele și nici nu a folosit, legat de mine, un pronume greșit”, a mai spus fiul lui Sade.

Vezi și După Victoria’s Secret, și Chanel ia o decizie controversată. Lumea modei se schimbă sub ochii noștri. Dar oare în bine sau în rău?

Citește și: