Ioana Voicu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Prezentatoarea TV așteaptă primul copil și tocmai a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex Fenechiu.

Fiica politicianului a dat vestea prin intermediul unei postări pe contul de Instagram, în care a publicat și prima imagine cu inelul de logodnă.

Prezentatoarea TV este însărcinată cu primul copil

Ioana Voicu este mai fericită ca niciodată. În doar câteva săptămâni, își va ține în brațe fetița și tocmai s-a logodit cu partenerul ei de viață. Cum și-a obișnuit deja fanii, ea a dat marea veste prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o nouă fotografie adorabilă cu burtica de gravidă, din timpul unei ședințe foto, și una cu mult așteptatul inel de logodnă. În descrierea acestora, prezentatoarea TV a scris: „Un singur cuvânt… IUBIRE”, în limba engleză.

Va naște în luna mai

Recent, fata lui Mădălin Voicu dezvăluia pentru Spy News când va veni pe lume micuța și cum s-a simțit de-a lungul ultimelor luni.

„Se spune că fetițele vin mai devreme, așa am auzit. Data programată este între 5 și 15 mai, dar sperăm să ajungem până acolo. Există această posibilitate (n.red.: să nască mai devreme), eu având și placenta Praevia. Să duc până la termen nu este imposibil, dar există anumite riscuri, cum ar fi să nasc mai devreme.

Singura problemă este că respir puțin cam greu și nu prea mai pot urca scările”, spunea știrista.

„A fost o sarcină cu mici urcușuri și coborâșuri… De-asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele 4 luni. De-asta am și făcut anunțul acum, pentru că nu am vrut să-l fac până nu eram eu psihic ok.

Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi”, mai declara prezentatoarea TV în ianuarie 2022, la Antena Stars.

a-studiat-muzica-dar-e-prezentatoare-tvSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine este Alex Fenechiu, logodnicul Ioanei Voicu

Spre deosebire de Ioana Voicu, logodnicul ei nu este atât de cunoscut în viața mondenă. Cei doi formează un cuplu din 2019 și acum s-au hotărât să ducă relația la următorul nivel. La fel ca și logodnica sa, Alex Funechiu are un tată celebru. El este fiul lui Relu Fenechiu, un cunoscut afacerist și fost ministru al Transporturilor, funcție din care a demisionat în iulie 2013, în urma unei condamnări penale.

Alex Fenechiu a urmat cursurile de afaceri ale unei Universități din Londra și este co-fondatorul companiei Finverity.

Vezi și Ioana, fata lui Mădălin Voicu, este gravidă în şase luni. Tatăl ei abia acum a aflat! Cum i-a dat vestea și ce nume neobișnuit va avea copilul

Citește și:

Cu ea a înșelat-o soțul pe Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor! Cine este femeia care i-a fost amantă lui Roberto Bâtlan, iar acum îi e soție

Ana Maria Prodan, noi declarații despre fostul soț: “Dumnezeu știe unde am greșit în viața asta, dar pot să duc”