Ion Țiriac (83 de ani) are trei copii cu două femei superbe. Cu jurnalista Sophie Ayad o are pe Ioana Natalia, care a venit pe lume pe 19 iulie 1997, și pe Karim, acum în vârstă de 27 de ani. Cu fostul fotomodel Mikette von Issenberg, Țiriac îl are pe Ion Alexandru, în vârstă de 46 de ani.

Fata lui Ion Țiriac s-a transformat într-o femeie senzuală

Ioana, unica fiică a celui care a fost cel mai bogat om din România, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de euro, a studiat Economia la Universitatea din Miami, iar anul acesta a absolvit, cu brio. Tânăra își ține la curent fanii de pe rețelele sociale cu viața ei de peste Ocean, iar fotografiile pe care le publică sunt incendiare. Începe să semene din ce în ce mai mult cu Kim Kardashian, și la chip, dar și la corp. Ioana are buzele proeminente, s-a vopsit brunetă, își întinde părul cu placa și preferă machiajul foarte vizibil.

Când merge la plajă alege cele mai decoltate și sexy costume de baie și, după ce publică pozele pe Instagram, primește o avalanșă de complimente. Cu talie de viespe și forme voluptuoase, cu un bust care iese în evidență, unica fiică a lui Ion Țiriac ar putea, oricând, să facă o carieră și ca model.

ion-tiriac-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

După idila cu Ion Țiriac, din anii ’90, Sophie Ayad și-a refăcut viața cu un italian, cu care s-a căsătorit în 2005, la Monaco. Ea are o fetiţă, Jasmin Amberrossi, în vârstă de 15 ani, așa că Ioana și Karim au o surioară vitregă. Sophie, originară din Egipt, și Ion Țiriac s-au cunoscut în anul 1992 la Munchen și au fost împreună până în 2001.

Citește și: VIDEO Cât de frumos e fiul cel mic al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Ion Țiriac! Nicholas Noah e bucățică ruptă din mama lui!

Citește și: Poză de colecție. Ion Țiriac s-a afișat public cu bruneta superbă despre care s-a spus că i-ar fi iubită