Apple, prima născută, a împlinit 16 ani, prilej cu care părinții i-au oferit o petrecere de genul drive-in, în care prietenii au trecut cu mașinile gătite cu baloane și i-au urat ”La mulți ani”.

Mai mult, actrița a ținut să o felicite pe fiica ei și printr-un mesaj postat pe Instagram. A postat trei fotografii cu Apple și i-a adresat și câteva cuvinte din care reiese clar cât de mândră e că-i e mamă.

fiica actriteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Nu pot să cred că scriu aceste cuvinte, dar… La mulți ani și 16 ani fericiți, draga mea fată. Ești lumina inimii mele, ești fericire pură. Ești periculos de inteligentă și ai cel mai bun, cel mai sec și mai intelligent simț al umorului.

Mă distrez de minune fiindu-și mama. Ador conversațiile noastre nocturne, când înțeleg cu adevărat ce-ți trece prin cap.

Muncești din greu să-ți atingi țelurile și ai curajul și responsabilitatea de partea ta.

Sunt atât de norocoasă să-ți fiu mamă, frumoasă și bună tânără femeie! Mulțumesc că m-ai ales. TE ador până la lună și înaoi de mii și mii de ori.

Îmi pare rău că ziua ta are loc în aceste circumstanțe deosebite, dar așa cum ești tu, găsești tot ce e mai bun în orice”, a scris plină de emoție Gwyneth Paltrow.

Despre sufletul și personalitatea lui Apple nu poate comenta nimeni – probabil mama sa o cunoaște cel mai bine. Dar legat de frumusețea lui Apple se pot spune multe. Deși îi seamănă mamei sale, e clară asemănarea cu Chris Martin, și el blond, cu ochii albaștri și pielea deschisă la culoare.

Ce-a ieșit? O tânără seducătoare, care promite să se transforme într-o femeie extrem de frumoasă. Îmbrăcată într-o rochiță scurtă, cu un decolteu adânc, Apple afișează o veselie debordantă, arătându-și cu mândrie nu doar picioarele lungi, ci și un deget bandajat.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin mai au împreună un fiu, Moise, în vârstă de 14 ani. Foștii soți au rămas în relații bune, petrecându-și inclusive sărbătorile ămpreună. În plus, locuiesc aproape unul de celălalt, astfel încât ambii să fie implicați în viața copiilor lor.

Chris Martin formează în prezent un cuplu cu actrița Dakota Johnson, în vârstă de 30 de ani.

Actualul soț al lui Gwyneth este producătorul Brad Falchuck (48 de ani), care li el are doi copii dintr-un mariaj anterior, un fiu și o fiică, Brody și Isabella.

Cuplul s-a căsătorit în luna septembrie a anului 2018, în East Hampton, New York, într-o ceremonie intimă.

Vezi și Trei generații într-o fotografie: Iată de unde a moștenit Gwyneth Paltrow frumusețea! FOTO

Citește și: