De acolo, bruneta în vârstă de 21 de ani a postat mai multe fotografii, pozând într-un costum de baie destul de decoltat, dar care îi stă excelent.

Fata lui Gică Popescu a absolvit recent Esada Business and Law School din Barcelona și urmează să facă și un Master la Londra. Între aceste etape universitare, Maria Popescu și-a permis și o vacanță în Mexic, unde se bucură din plin de timpul liber și de soare, petrecând majoritatea timpului la plajă.

maria-popescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Gică Popescu se declara, nu demult, încântat de realizările fiicei sale. „Esada este una dintre cele mai importante facultăţi de business din lume. Va face un Master în business la Londra şi după aceea, la muncă”, a spus Gică Popescu pentru Antena Sport.

Gică Popescu are doi copii mari

Gică Popescu e căsătorit din anul 1999 cu Luminița. Aceștia au împreună doi copii, pe Maria, de 21 de ani, și pe Nicolas, de 18 ani.

Fostul fotbalist declara anul trecut că îi oferă lunar fiicei 1.000 de euro pentru traiul ei din Barcelona.

„Maria studiază la Barcelona, are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro, din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească, dacă vrea.

Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro”, a dezvăluit Gică Popescu la Kanal D.

Vezi și Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Gheorghe Hagi! Anunțul făcut de Kira în urmă cu puțin timp. Are 22 de ani…

Citește și:

Diana Șucu, gest superb pentru soțul milionar. Cum o răsfață „regele mobilei” pe fosta știristă de la TVR 2

Flick și Denisa Filcea au făcut publică prima poză cu fetița lor! A asistat Flick sau nu la naștere? Cum arată camera celei mici