Adolescenta s-a pregătit tot anul pentru examenul de Evaluare Națională și a obținut 8.75 la limba și literatura română și 8.50 la matematică, având media finală 8,62 la  examenul de Evaluare Națională. Însă, nu a fost mulțumită de nota de la limba română, iar în urma constestației a reușit să-și crească nota la 8.90 la, media finală urcând la 8.70. Diferența, deși este mică, va fi esențială la înscrierea la liceul unde va vrea să meargă.

Citește și: Actorul Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din ”Dragoste Infinită”, se însoară în această seară. Locația unde va avea loc nunta este spectaculoasă. Imagini în articol

Inoke s-a transformat într-o adolescentă superbă

InokeeeeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

La doar 15 ani, Inoke s-a transformat într-o adolescentă superbă și atrage toate privirile cu frumusețea ei, moștenind se pare trăsături atât de la tatăl ei, cât și de la mama ei.

Deși a divorțat de  Luana, Cabral se înțelege foarte bine cu fosta soție și au rămas prieteni, reușind să-și crească și să-și educe copilul împreună  frumos. Luana Ibacka  și Cabral au avut o relație frumoasă de 5 ani, în care au devenit părinți. Ei au fost căsătoriți doar doi ani, iar apoi au divorțat.

 

Citește și: