Puștoaica, frumoasă nevoie mare, a fost surprinsă pe scaun, la coafor, iar celebra ei mamă ei a postat instantaneul pe Instagram, unde în timp record a adunat peste 20.000 de aprecieri.

”Așa mamă așa fetiță! Impecabil❤️”, a scris un fan. ”❤️❤️ o frumusețe de d-soara!”, a scrsi altcineva, pe bună dreptate. ”Inocenta ❤️❤️😍😍”, a observat altcineva. ”Adorabilă ca mama ei ❤️”, ”
Copil frumos ❤️”, ”O domnișoara de vis ❤️ ”, ”Superba ❤️ ” – sunt alte comentarii ale internauților.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, afșă că e vorba despre fetița Iuliei și a lui Mihai Albu, Mikaela, în vârstă de 12 ani. Cei doi nu mai formează de mult un cuplu, iar Iulia Albu, implicată de câțiva ani într-o relație, are chiar gânduri de măritiș.

bucatitca-rupta-din-Iulia-aLbuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele.

Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie”, spunea vedeta recent despre bărbatul care îi este alături, o persoană discretă, care nu vrea să fie în atenția presei.

Iulia Albu: ”Da, mă voi recăsători!”

„În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu. Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung.

Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an. Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat.

Da, mă voi recăsători, însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine.

Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, povestea vedeta anul trecut.

Vezi și Iulia Albu, despre bărbatul din viața ei: ”După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. Era foarte arogant”. Ce s-a întâmplat apoi

Citește și:

Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea când Cristina Cioran a născut prematur? A povestit totul în lacrimi

Ce sacrificii face Monica Iagăr, la 48 de ani, pentru a rămâne slabă. Fosta atletă are trei copii mici și a renunțat complet la sport