Vedeta a scris pe Instagram, unde a postat două fotografii cu fata sa: “Azi este doar despre ea, despre îngerul din viaţa mea, aş muta munţii din loc doar ca să o ştiu fericită.

Ioana-Ginghina-si-fata-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nu ştiu de ce Dumezeu a ales ca tot azi, după 12 ani, într-o zi de 12.08 să fac un mare şi important pas. Eu una nu cred în coincidenţe şi chiar cred că 12 august este ziua mea norocoasă.

La mulţi ani, Ruxandra mea şi să ştii că nu ştiu cum e să cresc o fetiţă de 12 ani, aşa că să ai răbdare cu mine. Te iubesc!”.

I-a spus fetei sale că are o relație

Cel mai probabil, în mesajul ei, Ioana face referire la momentul în care i-a spus fiicei sale că are o relaţie, moment despre care a relatat pe Instagram. “Nu voiam să fiu prinsă de paparazzii şi Ruxandra să nu ştie chiar nimic, ba mai mult, fiind o fetiţă mare de 12 ani, 11 la acel moment, se cam prinde de foarte multe lucruri. Aşa că, la sfatul terapeutului, am zis că ar fi cazul să-i spun Ruxandrei că mă văd cu cineva.

I-am gătit paste cu brânză şi desert şi într-un mod cât se poate de normal, i-am spus că mă întâlnesc cu cineva, de ceva timp”., a povestit Ioana Ginghină cum a decurs discuția cu fiica sa.

I-a spus fiicei sale că ea va avea întotdeauna prioritate, “ceea ce înseamnă că nu îi voi prezenta această persoană decât când voi simţi că este momentul, iar momentul va fi când voi şti că este ceva pe termen lung.

Terapeutul m-a avertizat că va fi o confuzie amestecată cu emoţie, dar că în final Ruxi va fi fericită pentru că eu sunt fericită. Când i-am văzut faţa, care exprima ceva între zâmbet, şoc, poate şi puţină groază, m-am simţit cea mai egoistă mamă. Mă gândeam cum pot să rănesc acest copil care a fost rănit atâta timp. Cum am putut să ma gândesc la fericirea mea? Aveam voie? Cred că acele câteva secunde au fost pentru mine, cele mai lungi secunde din viaţa mea”.

Vezi și Sfaturile Ioanei Ginghină pentru cei care divorțează și au un copii. Vedeta vorbește din proprie experiență: ”Chiar este important. Nici mie nu mi-a fost ușor”

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, o nouă lovitură pentru ducii de Sussex. Gestul cu care i-a umilit public

Mirela Vaida, aspru criticată pentru o postare pe rețelele de socializare: ”Din punct de vedere igienic, din punct de vedere vizual, nu cred că e Ok…”