„Iubirea mea. La mulți ani. Fie ca toate lucrurile bune pe care le meriți să vină azi și mereu către tine. Să visezi mereu și să ajungi cât mai sus. Mama ta te iubește atât de mult, Rianna mea”, a scris Corina Dănilă, în limba engleză, în descrierea imaginii care a adunat peste 2.000 de aprecieri.

Corina-si-fiica-ei-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Rianna este rezultată din căsătoria actriței cu omul de afaceri Norris Măgean. Cei doi au divorțat în 2009, când Rianna avea numai 5 ani.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteaţă, comunicativă şi ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescenţă. Eu o încurajez şi o susţin necondiţionat în tot ce-şi doreşte să facă. Şi aşa voi face şi mai departe”, declara cu ani în urmă Corina Danilă.

„Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuieşte şi, în acelaşi timp, mă lasă liberă.

Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună şi cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun. (…) Pentru mine, mama este doar mama, nu este o persoană publică, declara, la rândul său, Rianna.

Vezi și Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme. La 48 de ani, arată mai bine ca la 30!

Citește și:

Dani Oțil s-a îmbrăcat cu costumul de baie extrem de decoltat al iubitei sale, iar ce-a ieșit e de tot râsul (Video)

Smiley, o nouă schimbare de look în 2021. Anunțul făcut de artist