Tânăra, care a fost adoptată de celebrul rapper în anul 2002, a făcut anunțul pe Instagram, unde a postat două imagini emoționate din momentul în care partenerul ei a pus marea întrebare. Cererea a avut loc pe acoperișul unui bloc din Detroit.

„Acest moment, această viață. DA de o sută de ori. Te iubesc”, a spus Alaina Scott în descrierea postării.

momentul-in-care-a-fost-ceruta-de-sotieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tot anul acesta, cei doi au împlinit șapte ani de când sunt împreună, iar Alaina a ținut să marcheze momentul cu mesaj special publicat pe rețelele de socializare.”În timp ce iubirea mea pentru tine a crescut cumva în acești șapte ani, un lucru a rămas neschimbat – tu ești persoana mea preferată. Ești prietenul meu cel mai bun, ești cel mai bun tată pentru animalele noastre și cel mai bun partener. Mulțumesc pentru că mă iubești așa cum o faci. Aniversare fericită”, a scris fiica lui Eminem într-o postare din iulie.

Alaina Scott este adoptată

Alaina a fost adoptată de Eminem după ce mama ei, Dawn, sora fostei soții a rapperului, a devenit dependentă de droguri. Dawn a murit în 2016 din cauza unei supradoze.

Eminem mai are două fiice. Hallie Jade are 25 de ani și este singura fiică biologică a artistului, iar Stevie Laine are 19 ani și este fiica dintr-o altă relație a fostei soții a muzicianului, Kimberly Ann Scott.

Vezi și Fiica lui Eminem a implinit 24 de ani. Seamana sau nu cu tatal ei?

Citește și:

Supărată că toți îi spun că a apelat la tot felul de artificii pentru a părea mai tânără, Demi Moore s-a pozat nemachiată la aproape 60 de ani

Actrița Yvonne Strahovski a devenit mămică a doua oară. Prima imagine cu bebelușul