Simone are 21 de ani și își dorește să fie luptătoare profesionistă de câțiva ani. Ea a semnat cu WWE Next în urmă cu doi ani, însă abia acum și-a anunțat numele de scenă și e pregătită să urce în ring.

“În primul rând, ce onoare că fiica mea vrea să-mi calce pe urme. Asta sună a clișeu, dar și mai important este că ea vrea de fapt să-și croiască propriul drum”, a spus Dwayne, cel cunoscut cu porecla ”The Rock”, despre fiica sa după ce contractul a fost semnat în februarie 2020.

a-e-fiica-cea-mare-a-lui-Dwayne-JohnsonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Să nu uităm că, înainte de a fi actor, ba chiar cel mai bine plătit din lume, Dwayne Johnson a fost luptător de wrestling.

Conform Daily Mail, fata lui Dwayne Johnson face parte din grupul de wrestleri intitulat Schism. Simone este singura fată din grup și va lupta în ring sub numele de Ava Raine.

“Dragostea pe care mi-a oferit-o Schism sfidează orice noțiune preconcepută despre cine ar trebui să fiu. Această familie mă completează. Eu sunt Ava Raine”, a spus fiica lui Dwayne atunci când a urcat pe scenă și a renunțat la mască.

Tatăl său, bunicul Rocky Johnson și străbunicul „High Chief” Peter Maivia au fost cu toții wrestleri de succes.

Simone este primul copil al lui Dwayne și singurul copil al lui Dany Gracia, producător și fondator The Gracia Companies.

Dwayne Johnson “The Rock” mai are alte două fiice: Jasmine, în vârstă de șase ani, și Tiana, în vârstă de patru ani, din căsnicia cu Lauren Hashian.

Vezi și Dwayne Johnson e tată a treia oară: Are o casă plină de fete. Fotografie adorabilă cu micuța

Citește și:

Cristina Bălan, mamă de gemeni cu sindrom Down: „Am fost acuzată că am născut copii defecți”. Solista face dezvăluiri cumplite: „Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii”

Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! A dat-o uitării pe Eba, chiar dacă are cu ea un copil