Însă, uneori, ca orice mamă mândră de copiii săi, simte nevoie să-i arate și celor din jur. Așa a procedat joi, când a postat pe Instagram o fotografie cu fiica sa cea mare, Blue Ivy, în vârstă de 7 ani.

Nu doar că a postat o fotografie cu Blue Ivy, însă a alăturat și un instantaneu cu ea, la aceeași vârstă. Se poate vedea că genele își spun cuvântul, fetița semănând foarte bine cu mama sa, la aceeași vârstă.

 

View this post on Instagram

 

Someone made this comparison of me at age 7 and Blue at age 7. My baby is growing up. ?

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

”Cineva a observat că Blue, al 7 ani, seamănă cu mine, la 7 ani. Copilul meu crește!”, a comentat vedeta în vârstă de 37 de ani, una dintre cele mai bănoase cântărețe din lume.

În afară de Blue Ivy, Beyonce mai are, împreună cu soțul său, rapperul Jay-Z, pe gemenii Sir Carter și Rumy, un băiat și o fetiță.

La sfârșitul anului trecut, vedeta a cântat la o nuntă în India, pentru fiica celui mai bogat om din țară. Și-a luat întreaga familie în India, inclusiv pe cei mici, de numai un an și jumătate, petrecând timp de calitate cu aceștia.

Vezi și Cea mai nouă dietă care face furori printre celebrități. Așa se menține Beyonce! Fără alimente interzise, fără frustrări

Citește și: