Au doi copii biologici și o fetiță adoptată. Dana a devenit mamă cu normă întreagă, a renunțat fără regrete la statutul de vedetă, preferând să ducă o viață împlinită departe de blitzurile aparatelor de fotografiat și de camerele de luat vederi.

Fetița cea mare a cuplului, Sofia, are deja 13 ani, iar mama sa e cum nu se poate mai mândră de ea. ”Au fost 13 ani minunați! Îți mulțumesc, scumpa mea, pentru tot ce m-ai învățat și oferit. Ești minunată! La mulți ani! Te iubesc!”, a scris dana Nălbaru pe Facebook, postând și trei fotografii care înfățișează evoluția fiicei sale.

O primă fotografie o înfățișează pe Sofia bebeluș, un pui de om pur și frumos. În a doua pot fi văzute mama și fiica, Sofia fiind o copie a mamei ei. I-a moștenit ochii, zâmbetul și părul și promite să fie la fel de frumoasă ca mama ei.

Sofia bebelusSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Un al treilea instantaneu o înfățișează singură, o domnișoară veselă în devenire. Mii de fani i-au urat Sofiei ”La mulți ani!” în cele mai frumoase moduri. ” LA MULȚI ANI! Si aripi pentru un zbor lin în viață!” – e doar una dintre urări.

Vezi și Dana Nălbaru a împlinit 43 de ani. Iată care sunt cele 43 de motive de fericire din viața ei

Citește și: