Călina va împlini pe 17 mai frumoasa vârstă de 22 de ani și este superbă. Pasionată de modă și de fashion, blondă, cu forme de invidiat, ea a cucerit internetul cu fotografiile de pe Instagram unde pozează în ipostaze demne de un fotomodel internațional. Călina a participat anul trecut la emisiunea „Bravo, ai stil” de la Kanal D, dar în rest a încercat să stea cât mai mult departe de lumina reflectoarelor.

Nepoata lui Petre Roman recunoaște că nu a arătat mereu atât de bine, iar în urmă cu câțiva ani avea probleme cu kilograme și era „destul de grăsuță”.

„Legume, nu mai mănânc carne(…). Am constat că aşa e mai bine… Am devenit vegetariană deci prefer o salată… Anul trecut în vară eram destul de grăsuţă… ”, spunea tânăra atunci, în urmă cu patru ani. .

Călina Roman a povestit de mai multe ori că are o relație foarte apropiată cu mama sa: „Când am orice fel de problemă cu mama vorbesc. Cred că problemele mi le creez eu singură…. problema cu Instagramul, cu băieţii, sunt situaţii şi situaţii… Am studiat muzica opt ani de zile. Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea.”, – mărturisea Călina Roman.

catincaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Catinca Roman își susține fiica în toate demersurile și au o relație foarte apropiată, de prietenie: „Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă… Sunt apropiată de Călina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta. Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar. Cred că o să îşi găsească drumul ei, eu când mi-am schimbat stilul de viaţă a văzut ce efect a avut în viaţa mea” , – spunea fiica lui Petre Roman, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Ce fiică mare și superbă are Emilia Popescu! Maria Ștefănescu are 25 de ani, dar nu a călcat pe urmele mamei ei

Cezar Ouatu execută Dansul Turbatului, aproape gol și plin de iaurt! Fanii se tăvălesc de râs! (Video)