De ziua ei, celebra sa mamă a postat pe Instagram o fotografie în care Călina arată formidabil, alături de un mesaj.

„La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Catinca Roman, folosind hashtag-urile: „mamă mândră” și „iubire necondiționată”.

Ce impresionează este însă frumusețea Călinei. Tânăra are un machiaj impecabil, ochii bine conturați și ruj nude pe buze, care o prinde de minune.

fata-catincai-romanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Catinca Roman a mai postat pe Instagram fotografii cu Călina de-a lungul timpului, în care îi spune că „este cel mai tare copil”, „o fiică de vis” și că o iubește nespus.

Catinca și Călina Roman, cele mai bune prietene

Catinca Roman a spus deseori că ea și fiica ei sunt cele mai bune prietene și că o susține pe Călina în tot ceea ce face.

„Am avut o relaţie bună, a fost un copil cuminte şi un bebeluş cuminte, nu mi-a fost complicat, a fost şocul mare la adolescenţă…

Sunt apropiată de Călina, îmi spune tot. Vreau pentru ea să fie fericită, atât, să înveţe cum să îşi facă viaţa fericită. Independenţa financiară, o bat la cap cu asta. Este foarte important ca o femeie să fie independentă financiar”, spunea fiica vitregă a lui Petre Roman în urmă cu ceva timp.

Și Călina declara, la rândul său, vorbind despre relația cu mama ei: „Când am orice fel de problemă, cu mama vorbesc. (…) Mama este un exemplu, este un om foarte bun, prea bun. E mama şi îmi place totul la ea.”.

Tatăl Călinei este Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Părinții Călinei s-au despărțit când ea era doar un bebeluș de opt luni.

Călina Roman a studiat muzica vreme de opt ani și este și ea, la fel ca mama ei, pasionată de modă.

Vezi și Catinca Roman a luat o decizie drastică: părăsește România. În ce țară pleacă vedeta: ”Nu mai rezist aici!”

Citește și:

Dani Oțil, mărturisiri după nunta cu Gabriela Prisăcariu

În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion, după despărțirea de prezentator