Deși în mod normal își ține fiica departe de ochii publicului, încercând să-i ofere o copilărie normală, în care Andreea Marin nu e vedetă, ci doar mamă, de această dată a procedat diferit. A povestit un dialog recent dintre ea și fiica ei, Violeta, în vârstă de 12 ani, pe Facebook: „Când ziua începe în lacrimi… de emoţie, de bucurie, de frumos!

– Mami, îţi aminteşti la începutul anului când am fost răcită tare şi am stat o săptămâna acasă, am fost supărată că nu pot merge la şcoală?”

– Nu putem să te las, aveai temperatura…”

– Da, dar chiar atunci aveam un project important, o filmare la şcoală în care urmă să joc, şi am pierdut-o… De aceea, am scris scenariul şi am comunicat cu colegii, care au jucat în film…”

– Aşa… Şi ce s-a întâmplat?”

– De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiţie internaţională, au participat copii de pe diverse continente şi tocmai am aflat că … am câştigat!”.

”Bucuria fetiţei mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat… Mi-au trecut prin inima atâtea emoţii şi amintiri din toţi aceşti ani într-o clipă doar şi orice mama ştie câte vise, temeri, câtă deznădejde şi speranta ne însoţeşte în toţi acest ani, până îi vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor…

Violeta mă va certa, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum – am simţit nevoia să fac ceva, că să nu-mi sară inima din piept. Împărtăşită, bucuria e mai frumoasă!”, a povestit vedeta pentru fanii săi, pe Facebook, postând și o fotografie cu fiica sa, care seamănă tot mai bine cu tatăl ei, Ștefan Bănică.

Violeta ține în mână un tablou realizat chiar de ea, semn că talentele sale nu se opresc doar la a scrie scenarii.

Vezi și Zi foarte tristă pentru Andreea Marin: ”Ar fi fost o bunică încărunțită”

Citește și: