Iar de ziua ei, cântăreața a ținut să-i facă niște urări cu totul speciale. Într-o postare pe Instagram, Andreea Bănică i-a transmis Sofiei: ”Sa imi traiesti toata viata sanatoasa, fericita, implinita!

Sa nu cunosti durerea, ura, invidia, sa fii asa cum vrei tu sa fii, nu cum vor altii!”.

Mamă a doi copii, Andreea Bănică o asigură pe Sofia de sprijinul ei necondiționat: ”Voi fi in urma ta tot timpul si te voi invata lucruri marete: sa fii om, sa iubesti, sa daruiesti!”.

Mesajul se termină în urările generale ale vedetei și ale fanilor: ”LA MULTI ANI, iubirea mea, te iubesc pana la cer si inapoi #10ani”.

E un mesaj din care transpare veselia, sărutări și inimioare răsărind din aproape fiecare rând scris.

În plus, fanii nu se pot opri să nu laude frumusețea Sofiei, care pe zi ce trece se transformă într-o adevărată domnișoară.

 

Sofia e poate la cea mai frumoasa varstaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În afară de Sofia, Andreea și soțul ei mai au un fiu, Noah Andrei, pe care vedeta l-a născut când avea 38 de ani. Aceasta declara anul trecut că nu-și mai dorește alți copii, dar că i-ar fi plăcut să aibă mai mulți, când era mai tânără. Spunea, la finele anului trecut: ”Vreau să fiu o mamă tânără și cu concepții actuale, nu vreau să ajung la 50 de ani și să nu-mi înțeleg copilul. Mi-aș fi dorit să fiu o mamă și mai tânără, să se mândrească copiii mei cu mine”.

Vezi și Andreea Bănică a pozat fără machiaj, fără filtre, ”100% naturală”, dar fanii îi bat obrazul: ”Buzele fix de la natură le are!”

Citește și: