Talentul, dar și faptul că vorbește excelent patru limbi, sunt atuurile actriței Farah Zeynep Abdullah, care are multe de spus în cinematografia turcească. Telespectatorii Kanal D o cunosc pe tănără din serialul “Trădarea”, în care a jucat rolul Aylin Akarsu. De altfel, acesta a fost rolul datorita căruia frumoasa actriță și-a câștigat popularitatea în Turcia, și pentru care a fost nevoită să își înghețe primul an de studii la Actorie la Universtitea din Kent, Marea Britanie.

Farah este una dintre cele mai titrate actrite din țara sa. Vorbește perfect franceza, fiind absolventă a unui liceu cu predare în limba franceză, engleză și, desigur, turcă. De la mama ei, care este de origine bosniacă, a învățat limba sârbocroată. De la tatăl ei, care este kurd născut în Irak, a învățat lecția “multiculturalismului”.

Se pare că această îmbinare de rase a ajutat-o să se integreze perfect în atmosfera rusă și să trăiască rolul din serialul “În dragoste și în război” cu pasiunea specifică rusoaicelor.

Sura reprezintă esența pasiunii femeii ruse. Am adorat acest rol”, a declarat actrița despre personajul interpretat în producția În dragoste și în război”, difuzată de miercuri până vineri, la Kanal D, de la ora 20.00.

Credit foto: Kanal D

În dragoste și în război

Credit foto: Kanal D