Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu s-au calificat la Jocul pentru Amuletă din Israel, iar aceasta a fost câștigată de familia Petre. Acest lucru i-a enervat pe fani și au reacționat dur. La toate misiunile dificile cei care au condus tot timpul au fost Emi și Cuza și chiar le-au terminat cu mult înaintea celorlalți, în timp surorile Buble nu au mai ajuns la două dintre ele. Cu toate acestea, toate vedetele au participat la jocul de amuletă, unde trebuiau să tragă cu praștia.

Pentru că Mihai Petre și Elwira s-au descurcat cel mai bine, deși aveau mai puțină muniție decât Emi și Cuza, ei au câștigat amuleta.

“Cred că Elwira s-a născut o Xena, iar Mihai Petre s-a născut Hercule. Nu există probă în care oamenii ăștia să nu știe să facă ceva la ea”, a spus Estera la Antena 1.

„ Elwirei îi dai un elastic și două bețe și vine cu iepuri”, a spus și Cuza, fiind uimit de cât de bine s-a descurcat soția lui Mihai Petre.

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu s-au cunoscut când ea avea doar 20 de ani, dar au făcut nuntă abia acum trei ani. Cine le-au fost nași de cununie

Cu toate acestea, fanii au fost foarte deranjați că amuleta nu a fost câștigată de Emi și Cuza care au excelat în această ediție la toate misiunile până la praștie, fiind de părere că cei doi dansatori sunt favorizați în fața celorlalte echipe și nu ei ar fi trebuit să câștige, ci băieții.

img (96)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

„Nu mi s-a părut corect deloc, Emi și Cuza au tras 2 zile și au fost mereu primii că să ia ăștia amuleta. Aiureaaa!”, “Se favorizează echipa Mihai și Elwira”, “Nu am înțeles amuleta! Dar știm din presă cu toții, cine trebuie să câștige și asta ne deranjează , “aranjamentele”!”, ” Atunci care-i faza sa tragi 2 zile, daca celelalte nu conteaza si conteaza ultima. Sincer amuleta trebuia sa mearga la Emi si Cuza, nu la Mihai si Elwira”, „Sincer,nu prea meritau amuleta asta”, „Cum dracu’ să fii primul şi să câştigi toate probele din timpul zilei, apoi să pierzi la sfârşit că dai cu praştia? Adică aia a fost amuleta de fapt? Să dai cu praştia? Aiurea…”, „Nu a fost corect, Emi si Cuza castigatori, ati decis amuleta doar printr-o proba, rusinica.…”, „Alooo regia,prea pe fatza nu credeti ?! Emi si Cuza au avut 32 de puncte si protejatii vostri au castigat amuleta?”, „Cred ca amuleta asta nu a fost câștigata corect. EMI și Cuza au avut mai multe puncte chiar dacă au nimerit doar una la țintă, trebuiau sa tina cont cine au făcut primii”, „Pai Emi și Cuza au tras sa fie primii și iau ceilalți amuleta și avantajul?”, „Pacat de munca băieților! Fam Petre a făcut probele de mântuială și le ați dat amuleta”, “Nu mi se pare corect trebuiau să câștige Emi&Cuza…”, “Total incorect !! Îți piere cheful de a mai vedea restul emisiunii..”, “Nu mi se pare corectă obținerea amuletei doar pe baza trasului cu praștia…au fost trei probe câștigate de către Emi și Cuza..așa putea câștiga amuleta și o pereche care nu făcea toate probele dar se pricepea la trasul cu praștia”, “După modul în care s-a acordat amuleta încep să cred și eu că se favorizează echipa Mihai și Elwira. Urât! Clar nu o meritau!”, “Nici mie nu mi sa părut corect ca au primit amuleta Elvira și Mihai Petre înseamnă că dacă trăgeau cu praștia mai bine puteau câștiga amuleta Bublele chiar daca ele nu au făcut toate probele și au fost pe ultimul loc…..urât din partea celor care au gândit jocul”, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Citește și: