Actorul, vizbil îmbătrânit,  a fost surprins ieșind dintr-o mașină, mergând greu cu ajutorul a două cârje.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

 

Imaginile s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare, iar fanii s-au îngrijorat de starea de sănătatea actuală a actorului. Însă, Robert de Niro a fost surprins, de fapt, la filmările de la noua sa peliculă „The Irishman”. Starul joacă rolul unui bătrânel, și de aceea, acesta pare cu părul mai grizonat ca niciodată. Cu toate acestea, actorul arată impecabil și, în ciuda vârstei înaintate, se află într-o formă de zile mari.

Citește și: O mai știți pe „Dădaca”? Cum arată acum Franny Fine. A pierdut lupta cu kilogramele și e de nerecunoscut

A jucat în peste 90 de filme

Robert De Niro este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenți actori din toate timpurile având la activ roluri în peste 90 de filme.

De Niro este recunoscut pentru portretizări de personaje angrenate in conflicte puternice, personaje complexe, inadaptate dar și pentru colaborarea sa de durată cu regizorul Martin Scorsese. Este cel mai cunoscut pentru rolul tânărului Vito Corleone în „Nașul: Partea II”; taximetristul Travis Bickle în „Taxi Driver”; boxerul Jake LaMotta în „Raging Bull”; gangsterul Jimmy Conway în „Băieți buni”; directorul de cazinou Sam „Ace” Rothstein în „Casino”; Al Capone în „Incoruptibilii”; fostul pușcăriaș dornic de răzbunare Max Cady în „Promontoriul groazei”; Noodles în „A fost odată în America”; Michael Vronsky în „Vânătorul de cerbi” și mai recent ca Neil McCauley în „Heat” în regia lui Michael Mann.

Citește și: