Se știe că Reeves este cel mai trist actor de la Hollywood, după ce viața lui a fost marcată de mai multe tragedii și a pierdut mulți oameni dragi, fapt pentru care starul în vârstă de 53 de ani a ales să ducă o viață cât mai simplă. Stă într-un apartament și merge cu metroul, însă ultimile imagini cu el au șocat pe toată lumea.

Citește și: Andreea Bănică, vacanță în Grecia. Fanii sunt în delir: ”O sirenă!” | GALERIE FOTO

Fotografiile i-au îngrijorat pe fani

Fanii lui Keanu Reeves, îngrijorați de noile imagini cu starul : „Zici că e om al străzii”. Cum și-a făcut apariția marele actor în New YorkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu părul lung și neîngrijit, nebărbierit, Keanu a fost surprins în fața unui studio din Brooklyn, zilele trecute, în timp ce fuma și bea un shake proteic. Îmbrăcat cu un hanorac, cu blugi și bocanci și o șapcă roșie pe cap, imaginea lui era departe de cea a unui star de la Hollywood. Mai mult, la un moment dat, artistul s-a si descălțat. Fotografiile i-au îngrijorat pe fani, care susțin că actorul seamănă mai mult cu un om al străzii și se întrebau ce s-a întâmplat cu el.

Keanu Reeves se află zilele acestea la New York pentru a începe filmările pentru continuarea seriei „John Wick”. La studioul din Brooklyn, actorul se antrenează alături de echipa lui pentru a face cascadoriile din filmul „John Wick 3”, ce va fi lansat în 2019.

 

Citește și: