Deși se știe că aceasta și-a scos  câteva coaste ca să aibă o talie de viespe și o siluetă de invidiat, actrița a fost criticată de fani pentru că a început să ia în greutate. Și asta, după ce a postat niște imagini pe Instagram în care părea mai „pufoasă” și cu forme mai rotunde față de silueta silfidă care a consacrat-o.

Thalia nu a stat prea mult pe gânduri și a luat măsuri. Pentru a-și recăpăta silueta trasă prin inel, ea s-a apucat serios de gimnastică. Thalia a postat pe o rețea de socializare mai multe filmulețe în care antrenorul lui de fitness o „chinuie” la un aparat special ce a fost instalat în casa ei, având antrenamente extrem de intense și grele. Însă, artista dă dovadă de multă ambiție și face exercițiile cu zâmbetul pe buze. „Pilates face iar parte din viața mea”, a scris ea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Citește și: Halit Ergenc, actorul celebru din Suleyman Magnificul, a slăbit enorm de când a început filmările la noul serial. Iată cum arată acum

::placeholdeR–>

A început să facă zilnic pilates

 

„Cel mai important este să faci mișcare ca să te simți bine, sănătos și puternic”, a mai spus Thalia, la alt video cu ea postat pe Instagram. Fanii ei au fost uimiți de efortul depus de aceasta și i-au lăudat inițiativă, în timp ce alții au întrebat–o de unde și-a luat un astfel de aparat.

Citește și: