În timp ce toată lumea așteaptă ca autoritățile să stabilească în ce condiții s-a prăbușit tânărul pe carosabil, familia acestuia a oferit prima reacție după tragedie.

Dan, vărul victimei, spune că acesta se îndrepta spre locul de muncă și în niciun caz nu era sub influența substanțelor interzise, așa cum se vehiculează.

Mai mult, ipoteza sinuciderii este și ea exclusă, spune acesta, care totuși mai mărturisește faptul că Monica Odagiu nu are nici ea vreo vină pentru acest accident teribil.

 ”În primul rând nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce. Pur și simplu s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii.

Sâmbătă spre duminică el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață. El, la ora 14:00, intra la muncă. Nu cum vorbește lumea, că era drogat și beat.

Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă. Dacă el toată noaptea a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină”, a declarat Dan, vărul lui Alexandru, conform spynews.

Declarațiile mamei tânărului

În prezent, familia tânărului, Alexandru Murgu, se pregătește de înmormântare. La Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul zace trupul neînsuflețit al lui Alexandru Murgu, la căpătâi fiindu-i aproape familia, rudele și prietenii.

La capelă au mers și jurnaliști, cărora mama victimei le-a oferit primele declarații după tragedie.

Mama îndoliată spune că nu ia în calcul varianta sinuciderii și că nu înțelege cum s-a putut întâmpla una ca asta.

Plus că, mai spune femeia, copilul ei nu fusese dat afară de la locul de muncă, așa cum s-a vehiculat, ba din contră, era iubit și apreciat de toată lumea și foarte muncitor.

„În primul rând m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat!

El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! El a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…”, a spus în lacrimi mama lui Alexandru Murgu, conform Impact.

Alexandru Murgu va fi înmormântat mâine, 13 aprilie, la Cimitirul Vest din București, din zona Centurii Capitalei.

Vezi și Cine este Monica Odagiu. Actrița, față în față cu familia victimei. Primele detalii despre pietonul accidentat mortal

Citește și:

Shakira cere presei să păstreze distanța față de copiii săi – Ce au pățit cei mici în ultimul an

Simona Gherghe, îngrozită de gestul lui Dalai Lama vizavi de un băiețel. Reacția ei e tranșantă!