Pe covorul roșu au defilat o grămadă de vedete, dar și urmașii lui Elvis Presley.

Într-o formă de zile mari, Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis, i-a strâns în jurul ei pe Lisa Marie Presley, fiica ei și a lui Elvis, și pe copiii acesteia, Riley Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood și Finley Aaron Love Lockwood.

‘Elvis’ Graceland Tennessee PremiereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Aceștia s-au pozat cu Austin Butler, actorul care îl interpretează pe Rege, în filmul „Elvis”, regizat de Baz Luhrmann.

Lisa Marie, încă devastată de pierderea unuia dintre copiii ei, în 2020, a catalogat filmul despre viața tatălui ei drept o capodoperă demnă de Oscar.

La vizionarea restrânsă, în decorul autentic și strălucitor al Graceland, au fost prezenți membri ai distribuției, printre care și Tom Hanks, care îl interpretează pe Colonelul Tom Parker, managerul legendarului Elvis.

„Am jucat în multe filme care au implicat castele care au aparținut unor regi și regine. Dar, toate aceste personaje istorice sunt evocate la plural. Aceasta este diferența, la Graceland suntem la reședința Regelui. Este unic”, a declarat Tom Hanks presei.

„Elvis” a fost proiectat pe marele ecran pentru prima dată pe 25 mai, la Cannes, urmând să fie lansat oficial pe 23 iunie, în Australia, și ziua următoare în SUA.

Bugetul cheltuit pentru realizarea filmului produs de Warner Bros este estimat între 150 și 200 de milioane de dolari. Proiectul a fost conturat în 2014 și primele cadre au fost trase în ianuarie 2020.

Producția a fost oprită în martie 2020, din cauza pandemiei, fiind cunoscut faptul că Tom Hanks și soția sa au fost infectați cu Covid în timpul filmărilor. Filmările au fost realuate în toamna aceluiași an.

Vezi și Fiul Priscillei Presley s-a căsătorit! Cum arată văduva lui Elvis la 45 de ani de la moartea Regelui

Citește și:

VIDEO Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la serviciu. Solista, aflată în divorț de Alexandru Ciucu, îmbină vacanța cu munca

Cristi Boureanu, adevărul gol-goluț. Cum și de ce i-a furat-o Borcea pe Valentina Pelinel: “Cristi are calitatea aia minunată…”