”Vestea morții iubitului nostru Steffi ne-a îndurerat profund și suntem copleșiți de valul de reacții din întreaga Românie și a lumei modei.

De la o vârstă fragedă, dragul nostru Steffi a fost un om iubitor, cald, creativ și plin de viață. În ciuda dificultăților întâmpinate pe parcursul vieții, el a avut o copilărie și o adolescență protejată și, grație hărniciei și a poftei sale neobosite de a munci, a devenit un creator de modă recunoscut și apreciat. În ciuda succeselor sale, a rămas mereu cu picioarele pe pământ și s-a dăruit familiei și prietenilor săi.

Chiar dacă iubitul nostru Stefan ne-a părăsit atât de devreme, creațiile sale minunate și personalitatea sa iubitoare și generoasă sunt moștenirea ce va păstra memoria sa vie. Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna, dragul nostru Steffi.

O ceremonie comemorativă, organizată de prietenii apropiați ai lui Stefan, va avea loc în București, după încheierea formalităților legale. Vom anunța în curând data și locul exact în care cei ce l-au iubit vor putea să-și rămas bun de la el. Înmormântarea urnei va avea loc în Germania, lângă München, într-un cerc familial restrâns.

Mulțumim tuturor pentru miile de mesaje primite pe diverse canale. Fiecare mesaj în parte ne alină și ne arată ce suflet minunat a fost Stefan. De asemenea, rugăm mass-media să fie chibzuită și să păstreze discreția.

Ca o sumbră coincidență, Stephan Pelger este născut într-o zi de 8, pe 8 octombrie 1979 și a murit tot într-o zi de 8, pe 8 iunie, la vârsta de 44 de ani. Designerul s-a sinucis după o viață trăită intens, uneori pe muchie de cuțit, dar pe care și-a dedicat-o, în totalitate, pasiunii lui, moda.

stephan-pelger-inmormantare-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Stephan Pelger a fost găsit fără viață, în locuința sa

Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit, joi, 8 iunie, spânzurat într-o locuinţă din Sectorul 2, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, anunță News.ro. Recent, el scrisese pe Facebook că-i este foarte dor de tatăl său, care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică şi cu episoade de depresie.

”La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că persoana decedată este designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţă.

Citește și: Viața nefardată a lui Stephan Pelger: părinții adoptivi, studiile, prima și singura iubire, tragedia care l-a distrus: „Ajunsesem să iau 40 de comprimate pe noapte”

Citește și: Trupul lui Stephan Pelger nu a fost ridicat de la INML. Acesta ar putea fi trimis în Germania. Cauza morții designerului

Citește și: Vedetele, în stare de șoc după moartea lui Stephan Pelger. Curg mesajele dureroase. Ce au scris Oana Roman și Ileana Badiu