Întrebată când și-ar putea mări familia, Irina Fodor răspundea recent: „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaştem că ne e bine aşa, a crescut Diana, am devenit uşor egoişti, avem vacanţele noastre.

Iată că acum au un nou membru în familie. Nu este vorba despre un copil, ci despre căţeluşa Luna. Răzvan Fodor a scris pe Instagram: „După 3 ani de negocieri, multă documentare și multe gânduri, am lăsat garda jos în fața argumentelor. Luna, bine ai venit în familia noastră!”.

Pe același subiect, Răzvan avea de declarat următoarele: „Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aş fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu ştiu, sincer… E în pom treaba asta”

Și în pom a rămas. Dar cum Diana își dorea un cățeluș, după îndelungi negocieri, acest vis i-a fost împlinit. „După 3 ani de negocieri, multă documentare și multe gânduri, am lăsat garda jos în fața argumentelor. Luna, bine ai venit în familia noastră!”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram, unde a postat și o înregistrare cu Luna, un ghem de veselie și iubire. Totuși, un câine de talie mare, după cum se poate vedea.

A fost surprinsă inclusiv reacția Dianei când o vede pentru prima dată pe Luna și aceasta e cea mai bună dovadă că părinții ei au luat cea mai bună decizie.

Şi Irina Fodor e foarte încântată de venirea Lunei în casa lor: „Încă o fetiţă în casa şi familia noastră! O să îi punem creierii lui @razvan_fodor pe bigudiuri!”, a scris ea, postând aceeași înregistrare.

Vezi și Soția lui Răzvan Fodor a împlinit 32 de ani, iar urarea lui a emoționat pe toată lumea. E cea mai frumoasă declarație de dragoste

Citește și:

Un bărbat de 61 de ani din Germania merge zilnic la birou în fuste strâmte și pantofi cu toc! E căsătorit și soția lui nu are nimic împotrivă

După ce a slăbit, Gabriela Cristea devine tot mai îndrăzneață. Vedeta s-a pozat goală, în cadă!