Soția lui, Cătălina Bobonete, nu este prea cunoscută în spațiul public și a fost surprinsă de puține ori la evenimente, alături de tatăl copiilor săi. E cea care i-a născut actorului doi copii: Octavian, de 10 ani, și Maria, de 6 ani.

actorul-si-sotia-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Celebrul actor și Cătălina sunt împreună de peste 25 ani, însă abia în 2003 au făcut cununia civilă. Cununia religioasă a venit abia în 2017.

‘Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că… am și uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o anul trecut, dar a durat că a trebuit să mă conving, știi…25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…)

Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea, așa că suntem fericiți’, decșara la un moment dat actorul.

Cine este soția lui Mihai Bobonete

Cătălina este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist.

Într-un interviu, actorul a explicat cum reușește să găsească un echilibru între serialul în care joacă, reclame, stand-up, improvizație, pescuit și familie.

‘Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro.

Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată’, mai spune aactorul.

Zilele acestea, Mihai Bobonete este la mare, de unde a și postat mai multe instantanee de familie. Ăși alintă afectuos soția, după cum se poate vedea la o postare pe Instagram, ”neagra de Purcari!”.

Vezi și Mihai Bobonete și Mihai Rait, poză de colecție de acum 20 de ani. Cum arătau actorii din Las Fierbinți

Citește și:

Dani Oțil a primit cel mai frumos mesaj de ziua lui de la Gabriela Prisacariu. Cum a reacționat matinalul

S-a aflat adevărul despre prințul Harry și prințul William. Nici măcar Charles nu a reușit să-i împace