Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își doreau să aibă un copil împreună și au luptat mult pentru acest lucru. Blondina ar fi investit nu mai puțin de 100.000 de euro în inseminările pe care le-a făcut în Turcia, scrie presa tabloidă.

Ce părere are familia lui Gabi Bădălău despre toate acestea? Vestea că vedeta este însărcinată i-a luat prin surprindere pe cei din familia lui Gabi Bădălău, iar tatăl afaceristului a făcut primele declarații cu privire la sarcina vedetei.

Tatăl lui Gabi Bădălău a mărturisit, pentru Antena Stars, că nu are nimic cu Bianca Drăgușanu și tot ce își dorește este ca fiul lui să aleagă înțelept, să ia decizii corecte și pe viitor să-și aleagă o femeie cu care să rămână până la final. Amintim că Gabi Bădălău este în plin divorț de Claudia Pătrășcanu, cea cu care are doi copii.

Reacția ciudată a lui Gabi Bădălău

Dacă prima treacție a lui Gabi Bădălău legat de presupusa sarcină a iubitei sale a constat în negare, acesta a avut o reacție și pentru Showbiz Report. „Nu comentez”, a declarat el de această dată.

Până acum, Bianca Drăgușanu nu a avut nicio reacție. Blondina este în vacanță cu mama și fiica ei, Sofia, în Dubai.

Recent, a apărut la iveală și faptul că Bianca Drăgușanu ar fi pierdut o sarcină în timpul relației cu Cătălin Botezatu și ar fi încercat să devină mamă și în timpul căsniciei cu Alex Bodi, cel de care a divorțat cu scandal, după ce acesta ar fi agresat-o.

Vezi și Bianca Drăgușanu, însărcinată după patru inseminări eșuate în Turcia! Detalii despre sarcină: ”Vor tripleți!”

Citește și:

Prințul Albert de Monaco ar fi fost de acord să-i plătească soției sale, Charlene, 12 milioane de euro pe an pentru a se asigura că își îndeplinește în continuare îndatoririle regale

De ce și-a retras Sanda Ladoși copiii de la școală: „Pentru mine a fost foarte simplu”