Unul dintre motive e acela că actrița în vârstă de 54 de ani și-a dorit să le ofere celor două fiice ale sale o copilărie normală, departe de paparazzi, reflectoare sau camere de filmat, ea fiind expusă la o astfel de viață de copilă.

A considerat, însă, că, la 16 ani, cât are fiica sa cea mare, respectiv 13, cât are cea mică, sunt suficient de mari ca să ia contactul cu această lume, sub atenta ei surpraveghere. Prin urmare, întreaga familie a fost prezentă pe covorul roșu la premiera filmului ”Impractical Jokers: The Movie”, pe care soțul actriței, Chris Henchy, l-a regizat, i-a fost scenarist și producător.

intreaga familie, pe covorul rosuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La evenimentul care a avut loc marți seara, în New York, Brooke Shields a îmbrăcat o salopetă elegantă, bleumarin, cu umerii goi, purtând niște botine albe, elegante. Nu a purtat multe bijuterii: doar ceasul, cerceii și ochelarii, pe lângă poșeta mică, albă, de tip plic.

Dacă soțul ei nu s-a remarcat neapărat pe covorul roșu, fetele lor au făcut furori. Rowan, prima născută, e copia mamei sale, cu ani în urmă, pe vremea când juca în ”Laguna albastră”. Mai înaltă decât mama sa, Rowan poate trece oricând ca fiind model. Îmbrăcată într-o fustă scurtă, un body negru și pantofi sport, adolescenta și-a accesorizat ținuta cu o mini-poșetă, dar și cu cel mai frumos zâmbet, moștenit de la mama ei.

Cea mică, Grier, în vârstă de 13 ani, seamănă mai mult cu tatăl ei. E însă deopotrivă de frumoasă, păstrând pe chip candoarea copilăriei. A purtat o bluză albă, largă, și o fustiță ușoară, scurtă, vaporoasă.

Shields și Henchy s-au căsătorit în 2001, la doi ani distanță născându-se prima fată. Peste încă trei ani, a venit și mezina familiei.

Vezi și Se încăpățânează să nu-și facă operații estetice, dar poate greșește. Brooke Shields nu mai seamănă deloc cu frumoasa din Laguna Albastră. Fața sa a luat-o la vale!

Citește și: