Dar până să formeze familia perfectă, relația lor a fost supusă multor incercări, peste care, din fericire, cei doi au reușit să treacă.

„În relaţia mea cu soţul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (Mandinga – n. red.), chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc.

Însă dragostea noastră întotdeauna a învins şi îi mulţumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta”,a spus Elena Gheorghe acum ceva vreme, conform Antena Stars.

Artista a dezvăluit că a ținut relația cu Cornel ascunsă timp de un an și jumătate, iar asta atât pentru că erau colegi de trupă, cât și din cauza familiei sale. Mai precis, din cauza bunicii Elenei, care spera ca ea să ia de soț un machedon.

„Când l-a cunoscut pe Cornel, a fost foarte rezervată. Când a aflat, de fapt. L-am ţinut secret cam 1 an jumătate. Nu ştiam cum să-i spun (…) Eu mă duceam cu gândul să-i spun, dar ea povestea de pretendenţi sau de ce şi-ar dori ea. (…)

Până la urmă, i-am spus. A fost foarte dezamăgită, a început să plângă. Nu prea a mai vorbit cu mine următoarele ore. Nu-i venea să creadă.”, a dezvăluit Elena Gheorghe.

Cornel Ene a fost supus la multe probe de către bunia Elenei, înainte de a fi acceptat în familie, însă datorită caracterului și gesturilor pe care le-a făcut atât în fața artistei, cât și în fața familiei acesteia, a reușit să câștige respectul celor din jur și să fie iubit de toți apropiații cântăreței.

Tot bunica a fost și cea care a dat, în final, verdictul: ”Într-o zi mi-a spus că ea o să plece cândva şi că o să mă lase pe mâini bune, că oricum Cornel face cât 10 aromâni”, își amintește artista.

Vezi și Elena Gheorghe recunoaște că soțul ei are un mare defect: ”Singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că…”

Citește și:

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui chef Sorin Bontea! Miruna împlinește azi 18 ani

S-au căsătorit în secret? Mesajul care îi dă de gol