Artista i-a cucerit pe jurații „Vocea României” cu o interpretare deosebită și inedită a melodiei lui Britney Spears ,”Oops, I did it again!”, cântată pe acorduri de jazz. Însă, și ținuta ei veselă și colorată a atras toate privirile. Geanina a lăsat pe toată lumea cu gura căscată recunoscând că-și duce traiul din cântatul la metrou, în Paris, unde s-a mutat în urmă cu șase luni. Ea are o poveste de viață emoționantă.

„Locuiesc de șase luni de zile la Paris.  La Paris am ajuns ca să cânt. Cânt la metrou. Şi asta, pentru că și tatăl meu e acolo şi face acelaşi lucru. Am cântat şi pe aceeaşi linie. Nu am autorizaţie, că eu cânt în vagon”, a declarat Geanina pe scena de la Vocea României.

Geanina Militaru a făcut parte din trupa Etnic, iar acum a ajuns să cânte la metrouSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Angelina Jolie, în tandrețuri cu cel mai iubit actor de la Hollywood. Formează cel mai nou cuplu din showbiz

Geanina Militaru a ales să meargă în echipa lui Smiley

Geanina a făcut parte din trupa Etnic, una dintre primele formații etno de pe piața muzicală, alături de Betty Stroe, care a însoțit-o la audițiile pe nevăzute de la Vocea României, și a încurajat-o din culise. Tânăra a părăsit trupa pentru că a plecat în Anglia, pentru a urma cursurile școlii de muzică din Lincolnshire.

„Cânt de la 13 ani. Am intrat la 15 ani în trupa Etnic. Eu mi-am dorit mai mult, să fiu mai în faţă, să câştig un pic mai bine”, a mai spus artista.

Tudor Chirilă a părut încântat de povestea Geaninei. „Mie îmi pare rău că esti aici. Nu mă înțelege greșit. Pentru ideea de libertate a menestrelului de stradă, pentru că în momentul acela în care cânți pe stradă, asta spunea Bruce Dickinson de la Iron Maiden, nu vă trebuie concursuri, show-uri de talente dacă vreți să vă lansați. Dacă vreți să vă lansați, luați o chitară, mergeți pe stradă într-un loc unde trece multă lume și dacă o să aveți valoare o să vă lansați. Cum s-a întâmplat și cu Zaz, care cânta pe stradă, și a  ajuns să fie produsă, licențiată, publicată și așa mai departe”, a spus Chirilă.

Geanina Militaru a ales, în cele din urmă, să meargă în echipa lui Smiley. Aceasta a fost ultima ediție a audițiilor pe nevăzute, iar de săptămâna aceasta vor începe confruntările.

Citește și: