Celebrul cântăreț italian a împlinit în luna mai 74 de ani, dar  nu vrea deloc să se potolească și să ducă un stil de viață mai liniștit. A făcut un dublu-infarct, un „episod ușor de ischemie” , la un interval de timp foarte scurt, și a fost operat pe inimă, iar  medicii i-au recomandat să-și anuleze concertele și să nu mai facă efort, însă el nu vrea sub nici o formă să renunțe la scenă.

Al Bano are toată vara plină de concerte, și ultimele imagini cu el i-a înfuriat pe fani. Acesta poate fi văzut într-o imagine postată de iubita lui pe Instagram, conducând în drum spre Salento, Apulia, în sudul Italiei, unde a plecat într-o scurtă vacanță cu partenera lui de viață,  Loredana Lecciso. Artistul nu are voie să conducă, la sfatul mediciilor, întrucât se expune unui efort mult prea mare, având în vedere problemele de sănătate pe care le are.

Adevăratul motiv pentru care Al Bano și soția lui, Loredana Lecciso, divorțează. E oficial! Nu mai există cale de împăcareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cu toate acestea, în imaginile din vacanță, făcute publice de Loredana, cei doi par că profită din plin de cele câteva zile la malul mării. „Relax, Apulia, Otranto, paradis”, a mai scris Loredana la o poză din vacanță postată pe Instagram.

Culmea, în aceeași vacanță cu ei se pare că este și fosta soție a artistului, Romina Power, care a publicat, de asemenea, pe Instagram imagini din Salento.

Citește și:Ce mare s-a făcut fiica lui Paul Walker. S-a transformat într-o tânără superbă

Are concerte programate  tot anul

„Din Puglia în țările Baltice, de la căldură la frig, în Estonia,  în orașul Tallinn. 10.000 de oameni. Sold Out și un succes ce-mi face bine și la inimă și la creier și Dumnezeu știe cât de mult am nevoie  de asta”, a scris artistul la o poză postată de el pe Instagram, de la un concert recent, demonstrând în continuare că nu are deloc de gând să renunțe la muzică, în ciuda vârstei sale înainte și a stării de sănătate precare.  Luna iunie a fost una plină de concerte, ajungând și în Estonia și Rusia, iar în decembrie acesta trebuie să susțină un concert în Canada.

CItește și:Angelina Jolie și Brad Pitt au probleme mari cu fiica lor, Shiloh. „Ne-a cerut  să-i spunem John sau Peter”

Nu vrea să renunțe la scenă

n luna decembrie, anul trecut, imediat după un concert susținut de Crăciun,  cântărețul a suferit un dublu- infarct și a fost operat de urgență într-o clinică din Roma, iar în luna martie a ajuns iar la spital după un „episod ușor de ischemie”, fiind nevoit să-și anuleze și atunci mai multe spectacole.

Citește și:

Vezi şi care sunt țările baltice și capitalele lor!