Mamă a unei fetițe, pe care o are din relația cu avocatul Mircea Julean, actrița și cântăreața este într-o formă de zile mari.

Mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta din ”Pariu cu viața” arată excelent în absolut toate instantaneele pe care le postează pe rețelele de socializare. Pur și simplu debordează de fericire, semn că este într-un moment bun al vieții.

Sore are o silueta fara cusurSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși a fost cerută de soție de iubitul ei, cu ani în urmă, și a răspuns afirmativ, Sore nu se grăbește să facă pasul spre altar. Susține că îi e bine așa și că nu simte cazul de vreo schimbare. Știe că nunta ar fi doar pentru cei din jur, așa că, deocamdată, nu simte imboldul de a o face.

Întrebată, recent, dacă nu se gândește să-i facă fetei sale un frățior sau o surioară, Sore a replicat că, în acest moment, nici nu se pune problema, pentru că și ea și Mircea sunt concentrați pe partea profesională.

Vezi și O vedetă curajoasă! S-a pozat în costum de baie, chiar dacă admite că are ”celulită și pișcături”: „Sunt imperfecta, sunt normala, un om obisnuit…”

Citește și: