Aceștia nu mai stau împreună, iar sportiva încearcă să treacă peste despărțirea de fostul soț. Iar un prim pas este o intervenție estetică, după cum a anunțat chiar sportiva, pentru a nu lăsa loc de speculații.

Simona Halep, pe mâna medicilor

La doar câteva zile după ce a depus actele de divorț de Toni Iuruc, Simona Halep a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care se află pe patul de spital. Sportiva s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, din cauza problemelor pe care le avea cu nasul. Dar a bifat cu această ocazie și o intervenție estetică.

Aceasta a mărturisit că se confruntă cu problemele cu nasul, motiv pentru care rămâne chiar și în somn cu el înfundat. Simona a mai spus că în urma intervenției legate de problema cu respirația, a profitat de ocazie și a decis să își facă și o procedură estetică.

În urma celor două intervenții, jucătoarea de tenis a mai declarat că totul a decurs foarte bine, iar în câteva săptămâni se va întoarce pe terenul de joc. „Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului aveam nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.”, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Ce s-a întâmplat pe contul Simonei Halep după divorțul de Toni Iuruc

Sportiva face schimbări pe toate planurile. Ca orice femeie îndrăgostită și aflată într-o relație amoroasă, Simona Halep avea pe contul personal de Instagram publicate mai multe fotografii în care apărea la brațul lui Toni Iuruc. Ei bine, acest lucru s-a schimbat, sportiva alegând să șteargă orice urmă a relației pe care a avut-o cu Toni Iuruc.

A mai rămas o singură fotografie publicată pe data de 25 iulie 2021, în care ea și fostul soț se aflau la un eveniment în familie. Uitată sau pur și simplu lăsată mărturie a dragostei lor.

Vezi și Pe 13 noiembrie ar fi trebuit să aibă loc nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce de surprize erau pregătite…

Citește și:

Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini. Imaginile pentru care i-a cerut acordul soțului

Soția lui Daniel Onoriu a spus adevăratul motiv pentru care divorțează de fostul pilot de curse: ”Nu îl iert indiferent de ce ar mai face”