Inițial,  ziarele turcești  invocau drept cauza a depresiei sindromul “burnout” (n.r. – epuizare), însă, ulterior, au apărut imformații că Ezgi ar suferi cumplit din cauza lui Keremcem, colegul de platou al actriței, cu care ar fi trăit o intensă poveste de dragoste și de care s-a despărțit.

Nici ele nu sunt perfecte. Iată vedetele de la Hollywood pline de celulită

S-a iubit cu actorul Keremcem

Deși cei doi nu au confirmat niciodată legătura lor, numeroasele fotografii surprinse de paparazzi au arătat, fără echivoc, că între ei este mai mult decât o relație profesională.

Ezgi Asaroglu, actrița din „Bahar: Viața furată”,SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Ezgi este distrusă. Nu mai mănâncă, a slăbit foarte tare și nu se poate concentra. Suferă enorm după despărțirea de Keremcem. La insistențele familiei, Ezgi a acceptat să meargă la psiholog”, a declarat un apropriat al actritei, anul trecut. Însă, se pare că actrița și-a revenit acum și este pregătită să se întoarcă la muncă, începând filmările pentru noul sezon al serialului “Bahar: Viață furată”. Acesta va fi difuzat la Kanal D, din 10 iulie, de luni până vineri, de la ora 20.00.

Frumoasa şatenă cu chip de înger a fost recent într-o vizită la Chişinău. Aceasta și-a surprins fanii din Republica moldova, spunând câteva cuvinte în limba română.

Citește și: