Adam Helliker, expert regal și autor britanic, susține că răspunsul fără precedent al prințului William după ce acuzațiile făcute de ducii de Sussex arată ce impact uriaș a avut interviul asupra familiei regale.

„De obicei, (n.r. Membrii familiei regale ) nu răspund la comentariile apărute în presă și cred că răspunsul lui a arătat cât de mult a afectat acest lucru familia regală, în special familia prințului William.

„ Se vede clar din reacția lui că i-a frânt inima. Acele două ore de interviu au sfâșiat familia regală și ei chiar vor să fie văzuți că reacționează”, a spus Adam.

Mai mult el a adăugat că după ce William a declarat că nu sunt rasiști și că va vorbi cu fratele lui se vedea că îi trec prin cap o mie de gânduri.

„Se putea vedea că își zicea: nu voi reacționa, dar totuși a făcut-o”, a mai adăugat acesta.

Citește și: Anunțul făcut de o îndrăgită artistă: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Diagnosticul cumplit pe care l-a primit

Cum au reacționat colegele de trupă după ce artista a anunțat că are cancer în fază terminală: „M-am pierdut și am izbucnit în lacrimi”

Scandalul a lăsat răni adânci în inima prințului William

În timp ce relațiile dintre frați și prințul Charles se vor relua în timp, acuzațiile de rasism la adresa familiei regale nu vor fi uitate prea curând, ba chiar „sunt devastatoare”.

De asemenea, și jurnalistul Chris Ship de la ITV a declarat pentru The Sun că interviul a fost o lovitură puternică pentru familia regală, precizând că a fost uimit de reacția lui William.

„Wiiliam și Catherine arătau foarte nefericiți(…). E ceva fără precedent ca un senior regal să vorbească astfel. Și arată lupta pe care trebuie să o ducă acum pentru a repara reputația stricată de acuzațiile explozive ale lui Meghan și ale lui Harry”, a mai spus jurnalistul britanic.

Scandal din jurul interviul dat de Meghan Markle și de prințul Harry pentru Oprah Winfrey a lăsat răni adânci în sufletul lui prințului William.

Deși în mod normal evită să răspundă articolelor apărute în presă, prințul William a făcut o excepție și a avut prima reacție după inteviul oferit de fratele lui și Meghan Markle.

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au fost surprinși săptămâna treuctă în timp ce părăseau Palatul Kensington ca să vizoteze o școală, iar la scurt timp după ce au luat parte la un eveniment, acesta a vorbit despre declarațiile explozive făcute de fratele lui, mulți întrebându-se dacă el sau Kate au făcut remarci rasiste la adresa copilului lui Meghan cu Harry.

Așa cum era de așteptat, ducele de Cambridge a respins acuzațiile de rasism făcute de prințul Harry și Meghan Markle: ”Nu suntem o familie rasistă.”, a spus el.

Întrebat dacă a ținut legătura cu fratele lui, ducele de Cambridge a declarat: ”Nu, nu am vorbit încă cu el, dar o voi face”.

Deși Ducele și Ducesa de Cambridge s-au simțit îngrozitor după difuzarea interviului auzind mărturisirile lui Meghan, aceștia și-ar fi dorit totuși ca Meghan și Harry să nu încerce să distrugă Familia Regală, trăgând-o în jos. „William și Kate sunt de părere că aceste discuții ar fi trebuit să fie făcute în privat”, a spus o sursa pentru US Weekly.

„William și Kate au fost șocați după ce au aflat ce au zis Meghan și Harry. Dar ceea ce i-a șocat cel mai mult a fost faptul că Meghan s-a gândit să-și ia viața și mai ales discuțiile cu privire la faptul că unul dintre membrii Familiei Regale a făcut comentarii cu privire la culoarea pielii lui Archie. William și Kate știau câte ceva despre problemele lor cu angajații de la Palat, dar nu s-au gândit că lucrurile au luat o asemenea amploare”, a menționat o sursă pentru US Weekly.

Citește și:

Performanță fantastică pentru filmul românesc „Colectiv”! A fost nominalizat la Oscar la două categorii! E o premieră pentru România!

Jennifer Lopez a făcut primele declarații după ce s-a scris că s-a despărțit de ARod. Ce a anunțat artista