Există viață după doliu! Văduva lui Leo Iorga iubește din nou și a făcut un pas important în viața ei personală. Regretatul Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după o luptă grea cu cancerul descoperit în 2011.

Paula Iorga (55 de ani) și-a întemeiat o nouă familie tot alături de un solist rok, Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton. Acesta a renunțat la orașul natal, Brașov, pentru a-i fi alături Paulei Iorga, care s-a mutat la Eforie, ca să fie aproape de mama ei. Se înțeleg bine, se iubesc, iar de curând au făcut și un pas important. Au primit binecuvântarea preotului, în biserică.

Paula i-a fost alături lui Leo Iorga până în ultima clipă

Paula Iorga: „Mă simțeam foarte singură”

„A fost un moment ales de bunul Dumnezeu, pentru că ne-a unit rugăciunile, eu mă rugam să am un partener de viață care să-mi fie alături, mă simțeam foarte singură pentru că stau cu mama, copiii au rămas la București, Leo e la Bellu, suferința este de 9 ani plus încă 3. Au trecut deja 3 ani de la moartea lui Leo și cred că s-a milostivit Bunul Dumnezeu, pentru că și el se ruga acolo, în Brașov.

Practic, el e din Brașov, n-a fost nimic premeditat, și el se ruga să-și găsească o femeie așa cum își dorește el, să îl accepte cu bune și rele, pentru că nimeni nu-i perfect. Am vorbit mult la telefon, am comunicat vreo lună-două, mai mult seara, pentru ca până la urmă să ne întâlnim la un concert, el fiind solist vocal și de atunci a început călătoria în doi. Sunt acele porți deschise pe care le vezi și când se leagă, se leagă, se aliniază planetele.

Sunt atât de fericită că am ales ceea ce îmi doresc eu și na, și el e fericit, ne iubim și e altceva, acum îl aștept să vină de la studio să mergem la plimbărica zilnică. Aurel a renunțat la Brașov, la munte, și ne-am mutat împreună la Eforie, a venit la mine”, a spus Paula Iorga într-un interviu la Antena Stars, citată de Spynews.ro.

paula-iorga-si-aurel-dinca-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Paula Iorga și Aurel Dincă au ajuns în fața preotului: ”S-a petrecut o binecuvântare, o cununie”

Paula Iorga și Aurel s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu și acum, cei doi poartă verighete. Ea se implică și în viața profesională a partenerului ei, ajutându-l cu multe contracte.

”S-a petrecut o binecuvântare, o cununie. Ne-a dat preotul, da. Ne-am cununat la preot și asta e mai important decât orice altfel de cununie. Mă implic foarte mult încă de când Aurel era în Krypton. I-am găsit impresar, am făcut ofertarea, marketing. Am început să lucrez doar pentru el. După ce s-a prăpădit Leo, soțiorul meu, răposatul meu, soțiorul de atunci, după câteva luni am scos mașina mea la vânzare și a venit să o ia cu persoana cu care era atunci. Și am glumit că mașina a avut un program, să vina înapoi cu suflet cu tot”, a mai spus Paula Iorga.

Citește și: Văduva lui Leo Iorga îi dă replica fostei amante a soțului ei: ”Oricine poate avea!” Înfruntare de zile mari!

Citește și: Fiul cel mare al lui Leo Iorga, confesiuni emoționante la 2 ani de la moartea tatălui. I-a dat mamei binecuvântarea să își refacă viața