Iată că în timp ce Ileana Lazariuc a fost surprinsă cu Matei Stratan la un restaurant de fițe din zona Floreasca, în București, fostul ei soț publica poze pe Instagram tocmai din Himalaya, acolo unde se află alături de iubita lui, tenismena Sorana Cârstea (32 de ani, 40 WTA).

sorana-carstea-himalayaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Sorana nu va mai juca tenis în acest an, după accidentarea suferită la US Open, așa că a decis să profite de situație și să organizeze o vacanță prelungită și extrem de aventuroasă, în munții Himalaya. A fost însoțită și de iubitul ei, Ion Țiriac jr, din câte se observă în imaginile publicate de ei pe Instagram și preluate de gsp.ro. „Doar un copil mic și un munte mare”, a scris Sorana Cîrstea pe contul personal de Instagram. Cei doi iubiți s-au dat de gol în mod intenționat, căci au publicat pe InstaStory imagini din vacanță, din același loc. Sorana și Ion Alexandru Țiriac au ajuns și în Buthan, țară din sudul Asiei, aflată la poalele Munților Himalaya, învecinându-se la sud, est și vest cu India și la nord cu China.

Alexandru Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au format unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri timp de 17 ani, însă cei doi au divorțat, în mare secret, în 2017, iar acest lucru s-a aflat abia după doi ani. Au împreună doi băieți. Alexandru s-a născut în martie 2008, la Paris, iar Nicholas a venit pe lume doar un an mai târziu, în iunie 2009.

Ileana Lazariuc și Matei Stratan, surprinși de paparazzi

De cealaltă parte, Ileana Lazariuc este și ea fericită cu noul bărbat din viața ei. Conform cancan.ro, care publică și poze cu noul cuplu, Ileana se iubește cu fostul partener al Mădălinei Ghenea, milionarul Matei Stratan.

Zilele trecute, cei doi au ieșit împreună la un restaurant din București, alături de buna prietenă a vedetei, Lili Sandu, care a venit însoțită de iubitul ei, fotomodelul Silviu Țolu. acestora li s-au alăturat alte patru cupluri. Relația de iubire dintre fosta soție a lui Ion Țiriac Jr și Matei Stratan ar data din urmă cu un an, încă cei doi au evitat, până acum, să se afișeze împreună.

Citește și: Să fie împăcarea anului? Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc, gesturi tandre în public

Citește și: Fiul lui Ion Țiriac se pregătește din nou de nuntă la 3 ani de la divorțul de Ileana Lazariuc